Fatma Nine Ey Oğul Dualarımız Seninle !

0

Kızıl köy’den İznik’e yerleşen Fatma Nine her hafta mezarlıklara giderek dua ve niyazda bulunuyorum. İznik Mezarlıkları bakımı, yolları, çeşmeleri ve çiçekleri ile benim gözümde birincidir. Bu güzel hizmetten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Buraya da teşekkür için geldim. Sizlerin kafanızı yormuyorum değil mi ? Yıllar önce eşim ve 2 çocuğum Hakkın rahmetine kavuştu. Altı Çocuk sahibiydim. 25 senedir hayatla mücadele ediyorum. Allah’a şükürler olsun bizler ne günlerden geçtik. Şükürler olsun ki bizleri hükümetimiz unutmuyor. Maaşımızı da alıyoruz. Çalışmalar güzel gidiyor. Rabbim sizlere ve hükümetimize zeval vermesin temennisinde bulundu.

Uğurlu Nine ” Bizler yıllarca bu ellerimiz ile ekmek yoğurduk. Ekmeklere çok maya katıyorlar. Köy ekmeklerinin yerini tutmuyor. Bunlar çok önemli. Pazar esnafları çok dikkat etmeliler. Çürük malları insanlara satmasınlar. Onlar da hiç Allah korkusu yok mu ? İşlerine dikkat etsinler” şeklinde uyarılarda bulundu.

Fatma Nine’nin sözlerini saatlerce dinleyen İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ” Sizler gibi ninelerin dualarına ihtiyacımız var. Allah Sizlere sağlık sıhhat uzun ömürler versin. Belirttiğiniz hususlarla tek tek ilgileneceğim” dedi.

Fatma Nine ile başkan Sargın arasında geçen hoş sohbette, Bu Bastonu Kabe’den getirdim. Sevgilimiz Hz. Muhammed (s.a.v) efendimizin yaşadığı o güzel toprakları rabbim bize de nasip etti. Gittik ve vazifemizi yaptık geldik. Rabbim İnşaallah sizlere de nasip eder duasında bulundu. Başkan Sargın Fatma Nineyi kapıya kadar uğurladı.

Leave A Reply

Your email address will not be published.