Engelliler Gününü Pasta Keserek Kutladılar

0

Programa İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, AK Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ve yönetimi, STK kuruluş temsilcileri, okul müdürleri, öğrenciler ve aileler katıldı.

3 Aralık Dünya engelliler günü dolayısıyla Belediye başkanı Osman Sargın ile birlikte pasta kesen engelliler, engelliler gününde doyasıya eğlenme fırsatı buldular.

Erkim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından, engelli farkındalığını dikkat çekmek için düzenlenen programda engelli şair ve yazar Burak Tetik tarafından kendi şiiri okundu. Daha sonra kurum müdürü Nilgül Oral hastalanıp kutlama programına katılamayan öğrenci velisinin yazdığı “Hollanda’ya hoş geldiniz” adlı metni okudu. Hacer Özer ise “engelli annesi olmak” isimli yazısını okudular. Kurum tarafından rehabilitasyon merkezinde çekilmiş olan öğrencilerin fotoğrafları slayt gösterisi olarak izletildi.

Kurum hizmetlerinden memnuniyet duyduklarını belirten engelli vatandaşlar ve aileleri , “Rehabilitasyon Merkezi’ndeki hizmetlerden çok memnunuz. Kurum müdürümüze ve yöneticilerimize bizleri yalnız bırakmayan ve aile şefkati ile çocuklarımızın üzerine titreyen öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Burada verilen kaliteli hizmetlerden dolayı artık başka şehirlere gitmek zorunda kalmıyoruz ” diye konuştular.

Kutlama programı, engellilerin, aileleri ve öğretmenleriyle birlikte müzik eşliğinde eğlenmeleri ile sona erdi.


Leave A Reply

Your email address will not be published.