CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN İZNİK SÖZÜ

0

Türkiye Cumhuriyeti Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İznik’te Milli İrade nöbeti tutan İznik BUSMEK Yetkilisi Sümeyye Tosun’u arayarak “en kısa zamanda Allah fırsat verirse İznik’e uğrayacağım” dedi.

İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Fırat Toprak, Belediye Başkanı Osman Sargın ve Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ve İznik halkının Milli İrade Meydanında demokrasi nöbetinin 17. Günü 00.30 saatlerinde Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kızı Sümeyye Erdoğan’ın cep telefonundan arayarak İznikliler’e seslendi.

Allah fırsat verirse en yakın zamanda İznik’e geleceğini söyleyerek sözlerine başlayan Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “ İznikli kardeşlerime çok çok selam söyleyin. Hepinizi tebrik ediyor ve alkışlıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun İnşallah. Önümüzde İnşallah çok iyi günler ve çok güzel günler var. Allah’a emanet olun” dedi.

Ardından İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ile görüşen Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkan Sargın “ Sayın Cumhurbaşkanım hayırlı akşamlar. Allah bin kere razı olsun efendim. Çok sağ olun, Allah ömrünüzü uzun eylesin. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

Reisin sesini duyan ve heyecanlanan İznik BUSMEK Yetkilisi Sümeyye Tosun Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinde “İnşallah sayenizde çok iyi günlere ulaşacağız. Dik durun Allah yardımcınız olsun. Hayırlı geceler efendim. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.