CHP Yönetimi Başkan Sargın’ı Ziyaret Etti

0

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İznik Belediye Başkanı Osman Sargın 2016 yılında yapılacak projelerin yanısıra seçildiği günden bugüne kadar yaptığı hizmet ve çalışmaları aktardı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ” Siz değerli yöneticileri kutluyorum. Siyasi parti olarak kendi içerinizde başarılı olarak yeni bir yönetim oluşturdunuz. Sizlere siyasi hayatınızda başarılar diliyorum. İznik belediyesi olarak bizlerin yapabileceğimiz herhangi bir işiniz olduğu takdirde kapılarımız her daim açıktır. Kültürel ve Sosyal etkinliklerinizde her zaman yanınızdayız. Bizler 2016 yılında birçok projeyi hayata geçireceğiz. Bunlardan biri İznik Belediyesi yeni hizmet binası olacaktır. Balık pazarı çalışmalarımız devam ediyor. Yine Ayasofya yanında ilçemize yakışır bir dinlenme, İhtiyaç giderme yerlerine ve Turizme hitap edecek güzel bir İnformation oluşturalacak” dedi.

CHP İlçe Başkanı Özer ise yaptığı açıklama da “Medeniyetler başkenti İznik’te bu güne kadar birçok belediye başkanı hizmet etti. Her gelen belediye başkanı güzel eserler bıraktı. Bizde inanıyoruz ki sizlerde güzel eserler yapmaya devam ediyorsunuz. Son yapmış olduğunuz Fransa ziyaretindeki gelişmeleri yakından takip ettik ve İznik isminin ve şanlı bayrağımızın Fransa’da dalgalanacak olmasından gurur duyduk. ” dedi. Karşılıklı sohbetlerin ardından başkan Özer, yeni Devlet Hastanesinin giriş ve çıkışlarında yaşanan olumsuzluklara, İznik Merkezinde yaşanan park sorununa, köy statüsünden mahalleye dönüşen bir kaç mahalledeki çeşitli sorunlara başkan Sargın’a ileterek bu konular üzerinde fikir alış verişinde bulundular.

Belediye başkan yardımcısı Mehmet Hıştıroğlu ziyarete gelen CHP heyetine kendi elleri ile ikramda bulundu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.