CHP ve MHP ÖZEL KOLEJE “HAYIR” DEDİ.

0

İznik’e yapılacak yaklaşık maliyeti 7 Milyon lira olan Özel Kolej için dün Bursa Büyükşehir meclisinde oylama yapıldı. Kolej’in yapılması düşünülen bölgenin Eğitim ve Öğretim alanı olarak işaretlenmesi hususu CHP ve MHP,nin hayır oyalarına karşılık Ak Parti Meclis üyelerinin evet oyu kullanmasıyla oy çokluğu ile meclisten geçti.

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin olağan toplantısı 2. Birleşimi 25 Mayıs 2016 tarihinde Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Atilla Ödünç başkanlığında yapıldı.

İznik Belediye Meclisinde 03 Mayıs 2016 tarihinde ve 71 sayılı karar ile meclisten geçerek, Bursa Büyükşehir belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planının ( Mevzi İmar Planı) uygunluğu CHP ve MHP üyelerinin hayır oylarına rağmen Ak Partili üyelerin evet oyu ile oy çokluğu ile kabul edildi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Hıştıroğlu’nun da katıldığı toplantı da açıklama yapan Belediye Başkanı Osman Sargın “Özel Eğitim Okuluna verdiğiniz desteklerinizden dolayı Bursa Büyükşehir Meclis üyelerine şükranlarımı sunuyorum. İlçemiz de bir ilki daha gerçekleştiriyoruz. Eğitim ve Öğretim bizlerin vazgeçilmez önceliklerimizdendir. İlçemize yapılacak 32 derslikli Özel Eğitim tesisi hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.