Yakup Sevinç 5. Kez Başkan Seçildi

0

İznik Muhtarlar Derneği’nin olağan kongresi Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede mevcut başkan Yakup Sevinç güven tazeledi.

Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen kongreye İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Bursa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Serkan Acar, Belediye Meclis Üyeleri, Bursa Muhtarlar Derneği Başkanı Nedim Serbestol, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, dernek ve oda başkanlarının yanı sıra tüm muhtarlar katıldı.

Kongrenin divan başkanlığını Yenişehir Ziraat odası başkanı Sadi Aktaş, üyeliklerini ise Büyükşehir ilçe koordinatörü Serkan Acar, Çakırca Mahallesi Muhtarı Zeki Bayrak ve Kaynarca Mahallesi Muhtarı Ali Ayan yaptı.

Kongrede konuşan Belediye Başkanı Osman Sargın “Öncelikle tüm muhtarlarımızı ve katılan herkesi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Muhtarlar Derneğimizin kongresinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Kendilerine gerçekleştirdikleri bu güzel demokratik ortamdan dolayı da teşekkürlerimi sunuyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Kongre ile ilgili dilek ve temennilerini sunan Kaymakam Pehlivan ise konuşmasında “İznik Muhtarlar Derneğimizin gerçekleştirmiş olduğu olağan kongresinin başta ilçemiz olmak üzere hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Tek adaylı gerçekleşen kongre açık oy tasnifi ile gerçekleşti. Kongrede Yakup Sevinç kongreye katılan tüm muhtarların desteğini alarak 5. Kez başkanlığa seçildi.


Leave A Reply

Your email address will not be published.