Çeşme Polemiğine Son Noktayı Sargın Koydu

0


Konuyla ilgili açıklamada bulunan İznik Karakartallar;

“İZNİK KARTALLARI olarak günlerdir süren çeşme polemiğinde Belediye başkanını yerinde ziyarette bulunduk. Bir takım kendini bilmezler tarafından hedef gösterilmeye çalışıldığımızdan dolayı çeşmenin yapımını üstlenmeyi İZNİK KARTALLARI olarak talep ettik.

Arkamızda İznik Halkının ve İznikli esnafların olduğunu başkana ilettik. Sayın Belediye Başkanı Osman Sargın’da duruşumuzu ve bu süreçte hiçbir şekilde şiddet içeren hakaretler de bulunmayıp süreci sağduyulu bir şekilde sürdürdüğümüz için teşekkürlerini bize iletti. Bizler çeşmenin ismi konusunda bir kaç alternatif sunduk. Çeşmeye verilecek isim için imza kampanyası olduğunu ilettik. Belediye başkanımızda çeşmedeki çinilerin yanlış uygulamadan dolayı söktürülüp yenisinin yapılacağını beyan etti.

Bunun için gerekli çalışmaların derhal başlatıldığını artık isim polemiği yaşanmaması için şuan da herhangi bir isim üzerinde durulmadığının altını çizerek sadece İZNİK isminin yer alabileceğini belirtti

Başkan Sargın’dan talebimiz olan şehitler çeşmesi için İznik şehir mezarlığında bulunan İznik şehitliğinde yer tahsisi sözünü de aldık.

İznik Karakartallar Olarak Yapılan Doğruların Her Zaman Yanında Olduğumuz Gibi Hata Ve Yanlışlarında Karşısında Duracağımızı Beyan Ediyoruz

Leave A Reply

Your email address will not be published.