Boyalıca’daki Kazada Can Pazarı Yaşandı

0

Bugün akşam saatlerinde Boyalıca yakınlarında meydana gelen trafik kazasında Şanlıurfa’ya mevsimlik işçi götüren bir minibüs ile kamyonet çarpıştı. Kazada minibüste bulunan çoğunluğu kadın 9 kişi yaralandı. Kazaya Orhangazi, Gemlik ve İznik’ten çok sayıda ambulans sevkedildi.

Kaza saat 18:10 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Çanakkale’nin Biga ilçesinden Şanlıurfa’ya gitmek için yola çıkan Celal Minigül (44) idaresindeki 63 EV 711 plakalı minibüs İsmail A. (39) idaresindeki 16 FBV 73 plakalı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı.

KAZA YERİNDE CAN PAZARI YAŞANDI

Çarpmanın şiddeti ile mevsimlik tarım işçisi taşıyan minibüs zeytinliğe uçtu. Kazada minibüste bulunan çoğunluğu kadın 9 kişi ile kamyonet sürücüsü İsmail A. yaralandı. Kaza nedeniyle Orhangazi, Gemlik ve İznik’ten çok sayıda ambulans olay yerine sevkedildi. Yaralılar çevreden de yetişen vatandaşların yardımı ile minibüsten çıkarıldı. Ambulanslara konan yaralılar Orhangazi, Gemlik ve İznik Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

6 YARALININ İSMİ BELİRLENDİ

Kaza sonrasında minibüste bulunan Melek Kelem (12), Meryem Mendeş (20), Leyla Akyu (20) ve Belkıze Mendeş (16) Orhangazi Devlet Hastanesine, Gazel Kelem (15) ve Vesfa Mendeş (16) ise İznik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Gemlik Devlet Hastanesine kaldırılan 3 yaralının ismi ise henüz belirlenemedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.