BELEDİYE BAŞKANI SARGIN’DAN BİSİKLETLİ TEFTİŞ

0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Özellikle İlçede yaşanan trafik sorununun, bisikletin ulaşım aracı olarak kullanılmasının yaygınlaşmasıyla aşılabileceğini göstermek amacıyla cadde ve sokakları bisikletle gezerek çalışmaları yerinde inceledi.

İncelemelerden sonra yaptığı açıklama da bulunan Belediye Başkanı Osman Sargın, Sahil yolunda Bisiklet yolları oluşturarak bisiklet kullanımını özendirmeye çalıştıklarını ifade ederek, “İznik bir Tarih ve Turizm kenti. Tarihi eserlerini ve doğal güzelliklerini bisikletle gezmek daha kolay ve rahat. Tarihi eserlerimiz birbirlerine yakın olmaları dolaysıyla bisikletle gezileri özendirmeliyiz. Bisikletin, ulaşımda kullanılabilir olduğunu göstermek istedik. Bisikletler için uygun yolları arttırmak ve bisiklet kullanımını özendirmek gerek. Bisiklet hem spor hem de sosyalleşme aracıdır. Bende bundan sonra sık sık evden belediyeye bisikletle geleceğim” dedi.

İznik Belediye Başkanlığına seçildi günden bu güne vatandaşların ayağına giderek yaptığı mahalle toplantıların yanı sıra, vatandaşlarla olan samimiyeti ve bisiklet turu ile dikkatlerini üzerine çekti. Başkana Bisikletle gezi esnasında Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Zabıta Amiri Metin Karanfil ve Özel Kalem Sorumlusu Engin Semerci eşlik etti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.