Başkan Sargın: “Son Sözü Milletimiz Söyleyecek”

0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, 1 Kasım genel seçimleri için oyunu kullanırken, sonuçların İznik ve Türkiye için hayırlı olması dileğinde bulundu.

1 Kasım genel seçimleri için sabah saatlerinden itibaren vatandaşlar tercihlerini yapmaya başlarken; İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve eşi Hacer Sargın İznik Selçuk İlk Okulu’nda oyunu kullandı. Saat 10.30 sıralarında okula gelen Başkan Sargın, vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Daha sonra oy kullanacağı sınıfa geçen Başkan Sargın burada oyunu kullandı.

Başkan Sargın, genel seçimlerin İznik ve Türkiye için hayırlı olmasını dileyerek, “Artık son sözü halkımız söyleyecek. ‘Hâkimiyet milletindir’ düsturuyla yürütülen bu sistemde, özellikle halkımızın son söyleyeceği söz çok önemli. Halkımız inşallah en doğru kararı verecek. Şu ana kadar en doğru karar veren halkımızın bu defa da yine sağduyudan yana davranacağına ve en güzel şekilde tahlilini yapıp oyunu kullanacağına inanıyoruz” dedi.

Türkiye’de önemli bir seçim yaşandığını ifade eden Başkan Sargın, “Bu seçimde halkımızın oylarıyla birlikte yine güçlü bir iktidar çıkacak. Türkiye, istikrara ve güvene koşmuş olacak. İstiyoruz ki, bu seçim, güzel bir seçim olsun. Tüm Türkiye de de herhangi bir sıkıntı çıkmadan herkes halkın iradesine saygı göstersin. Halk da gönül rahatlığıyla oylarını kullansın, sonucu belirlesin ve sonucunda da herkes buna saygı duysun. Halkımızın iradesi ülkemiz ve insanımız için hayırlı olsun” diye konuştu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.