Başkan Sargın Evi Yanan Yılmaz Ailesini Ziyaret Etti

0

İlçemiz Selçuk Mahallesi Roma Tiyatro yanındaki Yılmaz ailesine ait evde çıkan yangında ev ve tüm eşyalar kül olmuştu. Bunun üzerine Yılmaz ailesini ziyaret eden Belediye Başkanı Osman Sargın, mağdur olan ailenin dertlerini dinledi. Gerekli çalışmaların sürdürülmesi talimatını verdi.

Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Biçer, Ahmet Yıldırım ve Sabah Namazı Gönüllüleri Platformunu oluşturan gençlerle birlikte Evi yanan Yılmaz ailesine ziyarette bulundu.

Kül olan ev içerisinde “Yanmayan Kur’an-ı Kerim” kitabını görünce hayrete düşen başkan Sargın, Kur’an-ı Kerimlerini eline alarak incelerken “Bu Allah (c.c) bizlere sunduğu ibretlik bir olaydır. Bundan tüm insanlık düşünerek ders çıkarmalıdır” dedi.

Belediye Başkanı Osman Sargın ” Yarından itibaren gerekli çalışmalar yapılacak. Bu kış gününde mağdur kalan Yılmaz ailesini sıcak yuvasına yeniden kavuşturacağız. Gönüllülerimiz ile birlikte elbirliği içerisinde bu ailemizin evini düzenleyeceğiz” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.