BAŞKAN EŞİ HACER SARGIN ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTTU

0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ın eşi Hacer Sargın, İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan’ın eşi Yıldız Pehlivan, Belediye Meclis Üyesi Müceher Egemen, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Fırat Toprak’ın eşi Özgür Toprak, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Tosun ve yönetimi, İznik Kent Konseyi Genel Sekreteri Havva Çandar ve İznikli bayanlar katıldı.

15 Temmuz Şehitleri ve Vatanı uğruna şehit düşen Emniyet Mensupları ve Askerlerimiz için düzenlenen etkinlikte Kur’an-ı Kerim Tilaveti, Mevlid-i Şerif, İlahiler okunarak dua ve niyazda bulunuldu.

İznik Belediye Başkanı eşi Hacer Sargın yaptığı açıklama da”15 Temmuz Şehitlerimiz ve terör saldırılarında şehit düşen asker ve polislerimizin ruhları şad olsun. İznikli şehitlerimiz ile bu topraklar için canını seve seve veren tüm Türkiye’deki vatan evlatlarımız için Mevlit-i şerif okuttuk. Bu vesile ile bizleri kırmayarak ve Allah rızası için Kur’an-ı Kerim tilaveti, Mevlit, güzel ilahiler söyleyen hocalarımızı en kalbi duygularım ile tebrik ediyorum. Davetimize icabet ederek gelen tüm gönül dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Yüce Rabbim yapmış olduğumuz bu etkinliği hayırlara vesile kılsın” dedi.

Mevlit-i şerif ve duanın ardından katılımcılara helva ikram edildi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.