Ak Kadınlar Danışma Meclisini Topladı

0

Ak Parti İznik İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu danışma meclisi toplantısı sıcak havaya rağmen büyük bir katılımla gerçekleşti.

İznik’in en çalışkan “kadın kolları teşkilatı” olan Ak Parti Kadın Kolları İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği danışma meclisine AK Kadınlar’ın yanı sıra ilçe teşkilatının tüm kademeleri katılım sağlarken salonda büyük bir çoşku vardı.

İznik İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Tosun’un yaptığı açılış konuşması ile başlayan meclis, İlçe başkanı Mahmut Hersek’in yaptığı konuşmayla devam etti. Hersek, İznikli bayanların özverili çalışmalarından dolayı AK Kadınlar’a teşekkür etti.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın başarılı Ak Kadınlar’a yönelik yaptığı konuşmada kadınların öncelikle anne olduğunu ve bu kutsal görevlerinin yanı sıra teşkilat çalışmalarına da katılarak partiye büyük fayda sağladıklarını belirterek onların parti için ne kadar önemli oldukları üzerinde durarak önümüzdeki seçimlerde İznik’te Ak kadınların çok daha fazla çalışmaları gerektiğini söyleyip İznik’te girmedik ev bırakmamalarını istedi.

AK Kadınlar’ın düzenlediği Danışma Meclisi’ne Belediye başkanı Osman Sargın, İlçe Başkanı Mahmut Hersek, il yönetim kurulu üyeleri, Bursa Eski Milletvekili İsmail Aydın, İznik Milletvekili Aday Adayı Kerem Kılıç, Belediye Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları ve İlçe Teşkilat üyeleri katıldılar.


Leave A Reply

Your email address will not be published.