Yenişehir ilk özel okuluna kavuştu

0

Ceylanbey Özel Eğitim A.Ş.’nin kuruluşu olan Özel Yenişehir Temel lisenin faaliyete girmesi ile ilgili okul tanıtımı yapılan kahvaltılı basın toplantısı ile kamuoyuna duyuruldu.

Okul kurucu müdürü Mustafa Çelik, yaptığı açıklamada Yenişehir’de bir ilki gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını belirterek, ‘Günümüzde iyi bir gelecek hayali kuran gençlerimizin, seçkin bir üniversiteye girebilmek için yaklaşık iki milyon öğrencinin girdiği üniversite sınavlarında ilk otuz binde yer almaları gerekiyor.

Bu gerçeğin farkında olan öğrenci ve velilerimiz iyi bir lise eğitimi almak için ya ilçe dışına çıkmak ya da özel ders takviyesi almak zorunda kalıyor. Bunların velilere maliyeti ise yüksek oluyor.

Artık Yenişehir ilçemizde öğrenci ve velilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarına cevap verebilecek yeni özel lisemiz açıldı.

Donanımlı ve fedakar öğretmen kadrosuyla, en fazla 16 kişilik akıllı tahta uygulamalarıyla desteklenmiş modern sınıflarıyla, kolay ulaşılabilir konumuyla öğrencilerimize iyi bir eğitim sunmayı vadediyoruz.

Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı tarafından eğitim desteği (teşvik) kapsamına alınan okulumuz öğrencisine de teşvik çıkması durumunda dershane fiyatından daha ucuza özel okulda okuma şansını yakalayacak. Bunun için öğrencilerimizin şuan kayıtlı oldukları okullardan teşvik başvurularını 2 Eylül tarihine kadar tamamlamaları gerekiyor.

İlk yıla özel olarak okul üniformaları ve üniversiteye hazırlık kitap setleri Ağustos sonuna kadar kayıt olan öğrencilere ücretsiz olarak verilecektir’ dedi.

Özel Yenişehir Temel Lisesi’nin sadece Yenişehir’e değil özel okulu olmayan İznik’e de hizmet vermek istediğini belirten Çelik, ‘Komşu ilçemiz İznik’ten talep olması durumunda servis koyup oradan da kurumumuzda öğrenci almayı hedefliyoruz’ dedi.


Leave A Reply

Your email address will not be published.