4. KATLARA İZİN ÇIKTI

0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yerel seçimlerde söz verdiği dördüncü katlara izin verilmesi konusu Bugün Bursa Büyükşehir Belediye Meclisininn gündemine geldi. Oy birliği ile İznik’te sur dışı dördüncü ve ilçe merkezinde 3.’ncü katlara izin çıktı.

Belediye Başkanı Osman Sargın’ın yerel seçimlerde vaad ettiği sur dışı dördüncü katlara izin sözü bugün gerçek oldu. Recep Altepe Başkanlığında toplanan Osman Sargın’ın da katıldığı Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi bugün oy birliği ile ilçenin sur dışı dördüncü katlara izin verdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Osman Sargın, “İlçemize Hayırlı Uğurlu Olsun. 1/5000’lik Nazım İmar Planımız Bursa Büyükşehir Belediye Meclisinin oy birliği ile kabul edildi.

Yıllardır vatandaşlarımızın sabırsızlıkla beklediği Sur dışı Kuzey ve Güney Kısmı Nazım İmar Plan Revizyonları Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclisinde onaylanmasının ardından 3 ve 4 katlara izin çıktı. İznik’e hayırlı uğurlu olsun.

İlçemiz 1/ 5000 ölçekli Sur dışı Kuzey ve Güney Kısmı Nazım İmar Plan Revizyonları Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclisinde onaylanmıştır. Söz konusu çalışma ile vatandaşlarımızın yıllardır beklediği 3 ve 4’üncü katlar ile ilgili çalışma tamamlanmıştır. 1 Aylık askı süreci sonunda yürürlüğe girecek olan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planları ile İznik’in imajı değişecek. 1/1000’lik Uygulama İmar Planları en kısa sürede onaylandığı takdirde 3 ve 4.’ncü katlara ruhsat alabilecektir. Yerel seçimler öncesi vermiş olduğumuz tüm sözleri yerine getiriyoruz. İlçemin kalkınması için var gücümle çalışacağım ” diye konuştu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.