40 Bin Üyeli Dernek’ten Kerem Kılıç’a Büyük Destek

0

Aslen Ağrı Patnos doğumlu olan İznik Adayımız Kerem Kılıç dün Bursa’da Ağrı ve ilçeleri sosyal yardımlaşma derneğini ziyaret etti.

40 bin üyesi bulunan Ağrı ili ve ilçeleri sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği ziyaret eden Kılıç’ı dernek başkanı Erhan Öztürk karşıladı. Dernek ziyaretinin ardından açıklama yapan Kılıç “40 bin üyesi ile desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olduklarını belirten saygıdeğer başkanım Erhan Öztürk’e ve tüm hemşehrilerime misafirperverliklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

Kerem Kılıç

Özgeçmişim

28.02.1964 tarihinde Ağrının Patnos ilçesinde dünyaya geldim.İlk Orta ve Lise öğrenimini burada tamamladıktan sonra 1980 yılında İznik İlçesine yerleştim.Uzun yıllar lokantalarda garsonluk ve kahvecilik yaparak geçimimi sağladım.1983 yılı 14 Aralık’ta Yalman ailesinin kızı Kadriye Yalman (Kılıç) ile evlendim.28 Şubat 1985 yılında vatani görevimi yapmak için Bilecik 9.Jandarma Er Eğitim Alayında askerlik görevimi yapıp 1986 Haziran Ayında Terhis oldum.

15.01.1994 Yılında Patnos Belediyesinin açmış olduğu sınavı kazanarak Zabıta Memuru olarak göreve başladım..27 Şubat 1997 yılında Maliye Bakanlığına yatay geçiş yaparak İznik Milli Emlak Memuru olarak atandım.Kısa süre Milli Emlak Memuru olarak görev yaptıktan sonra 16.05.1997 yılında İznik Vergi Dairesi Müdürlüğünde Vergi Memuru olarak atandım.

01.11.2010 Yılında Üniversite kazanmam nedeniyle Denizli Vergi Dairesi Başkanlığı Çınar Vergi Dairesi Müdürlüğüne memur olarak tayin oldum.Burada hem çalışıp hem de gece eğitimi alarak Pamukkale Üniversitesi Tekstil Bölümünden Mezun oldum.Memurluk hayatımda çok sayıda yılın memuru plaketleri ve takdirnameler ile ödüllendirildim.Sicil notlarımdan dolayı 3 kez kademe ilerlemesi alarak 17.04.2014 yılında hizmet yıllarımı doldurarak Emeklilik hakkımı kullanıp 1.Dereden Emekliye ayrıldım. Evli 2 Çocuk babası olup güzel ve medeniyetin başkenti İznik’in damadı olarak siyasete buradan atılmak ve siz saygıdeğer hemşehrilerime hizmet etmek için 2015 yılı 25.Dönem Milletvekili Aday Adayı oldum.


Leave A Reply

Your email address will not be published.