3 Puana Hasret Kaldık….

0

İznikspor ligin 15. haftasında evinde karşılaştığı Emekspor’a 2-1 mağlup olarak Play-Off oynama hedefinde büyük yara aldı.

İznik İlçe stadında oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf rakip Emekspor oldu. Maçın başlama düdüğü ile birlikte oyundaki üstünlüğü ele alan Emekspor, kalemizde üst üste bulduğu posizyonlarda kalecimiz Uğur’u geçemedi. İznikspor ilk yarıda bulduğu tek posizyonun ardından hiçbir varlık gösteremeyince ilk yarı golsüz sona erdi.

Maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan taraf rakip Emekspor oldu. 48. dakikada Feyyaz’ın attığı golle Emekspor 1-0 öne geçti. Yenilen golün ardından kendine gelen İznikspor daha derli toplu oynamaya başladı. Rakip kalede beraberlik golü arasak ta geliştirdiğimiz ataklarda bir türlü gol posizyonuna giremedik. Orta sahada çabuk kaybettiğimiz topların hepsi kalemizde tehlike yarattı. 70. Dakikada aceleci davranmamızın cezasını Can Polat kesti. Auta çıkan topu hemen oyuna sokmak isteyen kaleci Uğur’un kullandığı topa orta sahada hakim olan Emekspor’lu futbolcular tek pasla topu Can Polat’la buluşturdu. Onsekiz içine girdiği gibi topa sert vuran Can Polat Emekspor’u 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

Yediği ikinci golün ardından iyice gardı düşen İznikspor şişirme toplarla rakip kalede gol aradı. 88. dakikada kale önündeki topa yarım vole ile vurmak isteyen Fatih rakip defansın dengesini bozması ile topu sıyırınca yüzde yüzlük golü ağlarla buluşturamadı penaltı beklenen posizyonda hakem oyunu devam ettirdi. 90. dakikada Zafer’in düşürülmesi ile onsekiz üzerinde kazanılan serbest vuruşta kaptan Fatih güzel bir frikik golü atsada İznikspor evinde oynadığı karşılaşmada mağlup olmaktan kurtulamadı. İznikspor haftaya 19 Mayıs Gençlikspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Yeni Transferler İlk kez Seyirci Önünde…

İznikspor’un devre arasında transfer ettiği Mustafa ve Ali Erdem ilk kez kendi evinde seyircisi önüne çıktı. Tarak kemiği kırılan ve 2 aydır sahalardan uzak kalan Emre Çeken’de Emekspor maçı ile sahalara döndü. Uzun bir aradan sonra tribünleri dolduran ve desteklerini esirgemeyen taraftarlar’da 47 gün sonra İznikspor’u izleme fırsatı buldular.

Protokol Tribündeydi…

İznikspor’un 47 gün sonra sahasında oynadığı maça Protokolde büyük ilgi gösterdi. Kaymakam Ali Hamza Pehlivan, Cumhuriyet Savcıları Taha Hasbutçu ve Sertaç Bozkurt, Asliye Hukuk Hakimi Mutlu Özkaya, Emniyet Müdürü Gökhan Genç, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun ve İznikspor Yönetimi protokoldeki yerlerini alarak doksan dakikaca boyunca maçı takip ettiler.


Leave A Reply

Your email address will not be published.