GÜRCİSTANLI TIP ÖĞRENCİLERİNDEN SARGIN’A ZİYARET

0

Bursa Uludağ Üniversitesine staj yapmak için gelen Gürcistanlı 30 tıp fakültesi öğrencisi İznik’te Belediye Başkanı Osman Sargın’ı ziyaret etti.

Tıp eğitimlerine Gürcistan Devlet Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde devam eden 30 öğrenci, toplam 1 aylık staj eğitimlerini yerine getirmek için Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni tercih etti. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın da, Ağustos ayı içerisinde eğitim gördükleri alan üzerine staj yapacak olan öğrencilerle İznik’te bir araya geldi.

Gürcistanlı stajyer öğrencileri ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyleyen İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, gençlere eğitim hayatlarında başarılar diledi. Tüm öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Sargın; “Bir ay boyunca Bursa da misafir olacak ve burada hocalarınızdan eğitim alacaksınız. Sizlere verilen bu imkânı en iyi şekilde değerlendireceğinize inanıyorum. Aldığınız eğitimlerin de ileride meslek hayatınıza katkılar sağlayacağını düşünüyorum. Burada bizlerin misafirisiniz. Sizleri en iyi şekilde ağırlayacağız. Bu süre zarfında sadece eğitim değil, kültürel ve tarihi geziler de düzenlenecektir. Bursa’yı en iyi şekilde tanıtmaya çalışacağız. İnşallah bu süre zarfında sizler de bizlerden memnun kalırsınız. Gittiğinizde ülkenizde Türkiye’yi ve Türk insanını en iyi şekilde anlatırsınız” diye konuştu.

İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi’nde misafirlerini ağırlayan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın burada İznik’in tarihi ve kültürel mekânları hakkında tıp öğrencilerine bilgi verdi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.