GRUP AYNA İSKELE YAŞAM’DA….

0

Büyüleyici İznik gölü manzarası ile huzuru ve eğlenceyi bir arada yaşatabilen, Orhangazi’nin zengin değerlerinden olan İskele Yaşam’da 6 Aralık Cuma günü, Türk pop tarihinde önemli bir yere sahip olan ve duygusal müzikleri ile gönülleri fetheden Grup Ayna konseri düzenleniyor.

 

Türk rock müziğinin mihenk taşlarından olan Grup Ayna, 1996 yılında Erhan GÜLERYÜZ, Cemil ÖZEREN, Can GÜNEY tarafından kurulmuştu. İlk albümleri “Gittiğin Yağmurla Gel” içerisinde bulunan Ceylan, Ölünce Sevemezsem Seni, Fesleğen, Gittiğin Yağmurla Gel, Dünya Dünya parçaları ile dikkat çeken Ayna grubu, her yaştan müzik severleri kendine hayran bırakmış ve uzun yıllar yeni albümleri, konserleri ile müziklerini Türk Rock tarihine altın harflerle yazdırmışlardı. Büyük başarılara rağmen popüler kültüre teslim olmayan Ayna grubu 2007-2012 yılları arasında belli aralıklarla TRT Müzik kanalında yayınlanan “Aynadan Yansıyanlar” programını yapmışlardı. Kurulduğu günden bu yana sadık bir dinleyici kitlesine sahip olan Ayna, konserlerinde gerek yeni, gerek yıllar öncesine ait parçaları söylemeyi ve söyletmeyi başarmışlardır. Ayna grubunun en eski üyelerinden solist Cemil ÖZVEREN 20 Kasım 2012 günü bir süredir tedavisini gördüğü siroz hastalığı nedeniyle hayatını kaybetmişti. Grup Erhan GÜLERYÜZ önderliğinde müziğe yıllardır devam etmektedir.

Grup Ayna ayrıca, 2016 yılında Fransa’da düzenlenen Euro 2016 Avrupa Futbol Şampiyonasında mücadele eden milli takımımız için “Şampiyonluk Yakışır Sana” adlı marşı bestelemiştir.

Yıllar önce Orhangazi Açık Hava Tiyatrosunda verdikleri konser ile gönülleri fetheden Ayna Grubu, yıllar sonra sahne alacakları, Orhangazi’nin değerlerinden İskele Yaşam’da 6 Aralık Cuma günü konser verecekler.

Uzun yıllardır İskele Pub olarak bilindikten sonra adını güncelleyen İskele Yaşam sürekli yenilikler ile tercih edilirken, Ocakbaşı bölümünü de açıp damak tadına hitap eden lezzetlerini sunmaya devam etmeye başlamıştı. İskele Yaşam’da şimdiye kadar Nilay DORSA, Haluk LEVENT, Murat Yılmaz YILDIRIM, Yeni Türkü, Mehmet ERDEM, Hakhan, Ege sahne alırken, canlı müzik akşamları ve etkinlikleri ile bölgede ismini sürekli bilinen bir mekan olarak devam ettirmektedir.

İznik Gölü Orhangazi Kıyısındaki eşsiz yerinde Ayna konseri yapacak İskele Yaşam bilet fiyatlarını açıkladı. Giriş ücreti olarak kişi başı Biletix’ten 34 TL, konser günü kapıda 40 TL, rezervasyonlu sahne önü masa başı 100 TL oturmalı masa ve bistro düzeninde ağırlanacak olan misafirler, yıllar sonra Ayna grubunun tekrar Orhangazi’de sahne alacak olması ile büyük bir müzik şölenini yaşayacaklar.

İskele Yaşam, her yılbaşında düzenlediği Yılbaşı etkinlikleri ile bu yılda yeni yılı karşılarken güzel geçirmek isteyenlerin tercihi olacaktır.

Leave A Reply

Your email address will not be published.