Gökbulut; İznik’e hizmet yağacak…

0

Geçtiğimiz hafta Ankara’ya adete çıkarma yapan Ak Parti İznik İlçe başkanı Halil İbrahim Gökbulut, görüşmelerimiz çok olumlu geçti, taleplerimizin tamamı kabul gördü. Buna ek olarak Ankara’da İznik konuşuluyor desek yeri var. Göçebe oyunlarının İznik’te yapılacak olması ile bizim taleplerimizin dışında da ilçemizde bir çok çalışma yapılacak yani önümüzdeki zamanda ilçemize adeta hizmet yağacak” dedi.

 

Gökbulut iki gün boyunca Ankara’da kaldıklarını belirterek ilk olarak Ak Parti Bursa bölge Milletvekili Zafer Işık’la birlikte Orman Genel Müdürlüğünü ziyaret ettiklerini belirtti. Gökbulut “ Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’i makamında ziyaret ettik. Yeni kurulan İznik Orman İşletme Müdürlüğü ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. İşletme şefliğindeki eksik olan Alet ve ekipmanlar ile dozer ve dört çeker iş makinaları içinde söz aldık” dedi.

 

İkinci ziyareti Sağlık bakanlığına yaptığını belirten Gökbulut “ Bölge Milletvekilimiz Zafer Işık ile Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir’i makamında ziyaret ettik. Hastanemizle ilgili sorunları ve eksiklikleri ilettik. Mecburi hizmet kapsamında hastanemize ataması yapılan doktorlar için teşekkür ettik. Eksik doktor kadrolarını belirterek mecburi atama kadrosuna dahil edilmesini isteyerek sözleşmeli kadro içinde talepte bulunduk. Doktor kadrolarının yanı sıra temizlik personeli ve teknik personel içinde talepte bulunduk” dedi.

 

Ak Parti Bursa Milletvekillerimiz Zafer Işık, Mustafa Esgin ve Refik Özen’le Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu makamında ziyaret ettik. Göçebe oyunlarının İznik’te yapılmasına desteklerinden dolayı teşekkür ettik. Kendisine İznik’te yüzme havuzu eksiğimiz olduğunu ilettik. Bakan Kasapoğlu’ndan İznik’e büyük yatırımların geleceğinin  müjdesini aldık diyen Gökbulut bu ziyaretin ardından Tarım Bakanı Yardımcımız Mustafa Aksu’yu ziyaret ettik. Tarım ve hayvancılık destekleriyle ilgili görüşme gerçekleştirdik. Zeytin desteği alma konusunda makbuzlarda yaşanan sorunları kendisine ilettik. Ayrıca afad yaşanan bölgelerde kredi ertelenmesinde borçlarını ödeyemeyen ve aksatan çiftçiler içinde talebimizi ilettik”dedi.

 

DSİ Genel Müdürümüz Mevlüt Aydın’ı makamında ziyaret ettik. İznik’te devam eden ve hayata geçirilecek olan çalışmalar ve tarımsal faaliyetler üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Bu sene çıkarılacak ödenek ile İznik Barajının hızlandırılması sözünü aldık. Ayrıca Mahmudiye Göletine ek olarak 600 metrelik bir hattında onayını aldık.

 

Bölge milletvekilimiz Zafer Işık ile birlikte Karayolları genel müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile İznik Karayolları mevcut yerinin Belediye’ye tahsis edilmesi hususunu ve İznik Orhangazi yolu çalışmaları hakkında görüşmeler yaptık. Bu yolun tamamı olmasa bile ilk olarak Çakırca ve Boyalıca içerisinden geçen yolların dışarıya alınması ile ilgili taleplerimiz oldu. Bunlara ek olarak İznik’e yapılacak Trafo merkezinin yapılacağı alan kamulaştırılmıştı bu merkezin yapım işinin sonuna gelindiği ve iki ay içerisinde ihaleye çıkarılacağı müjdesini’de aldık. İznik için hayırlı uğurlu olsun dedi.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.