Gazetemiz 17 yaşında

0

İznik’te 1973 tarihinde “Sur Gazetesi” ismi ile yayımlanmaya başlamasına rağmen yayın hayatına ara veren ve daha sonra 9 Mayıs 2001 tarihinde “İznik Gazetesi” ismiyle yeniden yayın hayatına başlayan ve aralıksız olarak her hafta yayımlanan gazetemiz 17 yaşında.

Ramiz Pancar tarafından kurulan ve 9 Mayıs 2001 günü haftalık olarak ilk sayımızı İznik halkı ve okurlarımızla buluşturduğumuz gazetemiz 17. yayın yılına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor. Yayın hayatına başladığı günden beri ilçemizde her hafta gündemi belirleyen özel haberleriyle tarafsız bir şekilde Basın Meslek İlkeleri ölçüsünde haber yapmayı kendine ilke edinen gazetemiz aynı çizgide yayın hayatına devam ediyor.

Kurulduğu günden bugüne 857 sayı haftalık olarak yayın yapan İznik Gazetesi ilçe gündeminde yaşanan olaylardan okuyucunun en kısa zamanda doğru ve tarafsız olarak haberdar olması yönünde teknolojik gelişimlere de adapte olarak 2010 yılında İnternet gazetesini kurup gerek ilçede gerekse ilçe dışında yaşayan okurlarından tam not aldı.

Gazetemiz sahibi Ramiz Pancar, “İlk sayımızdan itibaren aynı özveri ile yayın hayatına devam eden gazetemiz açık yüreklilikle yaptığı tarafsız ve özel haberlerle gündem oluşturdu. Bugün ilçenin aralıksız olarak yayın yapan tek gazetesi konumundayız, fakat maalesef ilçedeki bazı kurum ve kuruluşlarının idarecileri bunun farkında değiller. Her zaman ilçemizin gerçek sorunlarını irdeleyen, ve dile getiren bir gazete olduk. Bundan sonra da aynı gazetecilik anlayışıyla yoluna devam edecektir. 17 yıldır gazetemizi takip eden tüm okurlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.