FED TARIM ÇİFTÇİLERİ BİLGİLENDİRDİ

0

Fatih Demircan’ın kurduğu FED Tarım düzenlediği bir toplantı ile özel formülasyon ve içeriklere sahip ürünlerini İznikli çiftçilere tanıttı.

Cuma günü Marmarabirlik toplantı salonunda düzenlenen toplantıda Novas Tarım Ürünlerinin İznik temsilcisi olan FED Tarım ürünlerini İznikli çiftçilere tanıttı. Toplantının açış konuşmasını yapan Fatih Demircan “2021 yılında çıktığımız bu yolda kısa zamanda büyük işler başardık. Bugünde ziraat mühendislerimiz çiftçilerimize ürünlerimizin tanıtımını yapacaklar. Biz sattığımız ürünlerin çok güzel sonuçlar verdiğine şahit olduk. Bu konuda mütevazi olmamıza gerek yok. Novas kullanan çiftçiler asla pişman  olmazlar” dedi.

Gerçekleşen toplantıda Ziraat Mühendisi Mustafa Çalık bünyesinde bulundurdukları tarım ürünlerinin tanıtımını yaptı.

Novas Tarım Ürünleri sahiplerinden Sedat Oktay’da yaptığı konuşmada “ biz İznikli bir firmayız sizlerden de bizlere bir şans vermenizi istiyorum. Nasıl mı öncelikle tarlanızı ikiye bölün ve bizi yarıştırın. İster yerli isterseniz uluslar arası firmalarla bizi kıyaslayın. Biz kendimize güveniyoruz. Novas olarak en iyisini yaptığımızı düşünüyoruz. Tüm Türkiye’de aldığımız sonuçlar yüzümüzü güldürdü. İznikli bir firma olarak hedeflerimiz gerçekten çok büyük önümüzdeki beş yıl içerisinde Türkiye’nin en büyük bitki besleme firması olmayı hedefliyoruz. Sizlerde ürünlerimize güvenin dediğim gibi aynı tarlada aynı şartlarda uluslar arası firmalar dahil ürünlerimizi yarıştırın farkı göreceksiniz” dedi.

Novas Tarım…

Ağustos 2021 yılında faaliyete geçen Novas Tarım Ürünleri San. Ve Tic. A.Ş, tarım sektörüne uzun bir süredir emek vermiş ve vermekte olan iki kişinin kurmuş olduğu bir tarım ürünleri şirketidir. Tarımda sürdürebilirliği, değişikliği, yeniliği ve geliştirmeyi amaçlayan Novas Tarım Ürünleri San. Ve Tic. A.Ş çiftçilerimizin daima yanında olmayı ana amaç olarak benimsemiş, Türkiye topraklarının ve bitkilerinin daha sağlıklı, daha güçlü ve daha verimli olmasını sağlayarak bu ülkeyi tarım da öne çıkarmayı hedeflemiştir. Novas Tarım Ürünleri San. Ve Tic. A.Ş. hedeflediği doğrultuda Kasım 2021 tarihinde kendine özel formülasyon ve içeriklere sahip ürünleri ile fark yaratmaya bölge distribütörleri ile başlamıştır.

Leave A Reply

Your email address will not be published.