Epilepsi hastası baba kızı için yardım istiyor

0

Epilepsi hastası olduğunu ifade eden 40 yaşındaki Doğan Ulusoy, hastalığı nedeniyle iş bulamadığını ifade ederek cam kemik hastası kızı için yardım istiyor.

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yaşayan dört çocuk babası 40 yaşındaki Doğan Ulusoy, bir süre önce bir yakının aracılığıyla İznik’e geldi. Rahatsızlığı nedeni ile sürekli bir iş bulamadığı gerekçesiyle günübirlik işlerde çalışan ve ailesine para göndermede zorluk çeken Ulusoy, cam kemik hastası kızı ve diğer üç çocuğuna para gönderebilmek için yardım topluyor.

Ulusoy, 3 yaşından bu yana tedavi gören Ecem Sevcan isimli kızının tedavisinin de sürdüğünü aktararak şöyle dedi:

“Epilepsi hastası olduğumdan dolayı bana iş vermiyorlar. Ben de burada çoluk çocuğuma bakmak zorundayım. Her yere başvurdum. Çürük raporum olduğu için işe almıyorlar. Benim de şu an 4 çocuğum var. Çocuklarıma bakmak zorundayım. Günübirlik işlerde çalışıyorum bazen de mendil ve su satıyorum. Allah razı olsun vatandaşlarımız bana yardımcı oluyorlar. Hayırseverlerden iş istiyorum. Yardım istemiyorum. Benim çocuğum rahatsız, eşim pankreas rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördü. Ben çok mağdur durumda kaldım. Çocuğum da 6 yıl tedavi gördü. Şu an şükürler olsun çocuğum iyi. Şu anda çoluk çocuğuma bakacak durumda değilim. Çocuklarım çok mağdur durumda. Ne yapacağımı bilmiyorum. Daha önce kömür yüklüyordum, hamallık yapıyordum. Ama şu anda rahatsızlandığımdan dolayı iş vermiyorlar. Ramazan mübarek günde hayırsever vatandaşlarımızdan yardım istiyorum iş istiyorum. Ailem şu anda Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yaşıyor. Çocuklarım orada öğrenim görüyor.” Dedi. Yardım etmek isteyenler Doğan Ulusoy’a 0538 850 6114 numaralı telefondan ulaşabilirler.

kızlarla hoş vakit geçirmek için iskenderun escort sitesine girin.

Leave A Reply

Your email address will not be published.