Deniz Organizasyon ailesinin mutlu günü.

Elif ve Tuncay Kardaş çiftinin biricik oğulları İrfan düzenlenen muhteşem bir organizasyon ile erkekliğe ilk adımını attı.

0

İznik’te gerçekleştirdiği organizasyonlar ile büyük beğeni toplayan Deniz Organizasyon hafta sonu Marmarabirlik Düğün salonunda tek kelime ile kusursuz bir organizasyona imza attı.

Çiftin biricik oğulları İrfan gerçekleştirilen sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı.

Hafta sonunda Marmarabirlik tesislerinde gerçekleştirilen sünnet cemiyetine Kardaş  ailesinin akrabaları, dostları ile iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Düzenlenen sünnet töreninde Tuncay ve Elif  Kardaş çifti gelen konukları kapıda karşıladı. Konukların gelmesiyle birlikte başlayan sünnet töreninde İrfan’ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Sünnet cemiyetinde ilahi grubu, semazenler ve gerçekleştirilen çeşitli organizasyonlar davetlilerden büyük beğeni aldı.

Katılımın yoğun olduğu gecede, gerçekleştirilen çeşitli organizasyonlar ve oyun havaları eşliğinde davetliler gönüllerince eğlendiler. Aile büyükleri geceye katılan tüm konuklar ile yakından ilgilenerek kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.