Demirtaş Kara’ya Çarpıldı :4-0

0

Süper Amatör Küme A-Grubunda zirve mücadelesi veren temsilcimiz İznikspor Bursa’da Demirtaş deplasmanında 4 gollü galibiyet alarak zirve yarışını sürdürdü. Genç futbolcumuz Mustafa Kara maçta 3 gol atarak hattrick yaptı.

Atıcılar 1 Sahasında oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Yeşil-Beyazlı ekip İznikspor oldu. Maçın henüz 4.dakikasında Anıl’ın şık golü ile 1-0 öne geçen İznikspor karşılaşmanın ilk yarısını bu skorla kapattı.

İkinci yarıda rakibinin üzerine gitmeye başlayan konuk ekip İznikspor oyunuda istediği gibi yönlendirmeye başladı. Demirtaşspor’un cılız ataklarından bir türlü gol sesi çıkmayınca İznikspor oyunun son bölümlerine girilirken Yeşil-Beyazlılar’da Mesut ve Mustafa Berk Kara maçın adamı oldular.

Dakikalar 76 yı gösterirken Mesut’un sağ çizgiden inip yaptığı ortayı iyi takip eden Mustafa Berk nefis bir vuruş ile topu ağlara gönderdi.2-0 İkinci golden sonra dahada rahatlayan İznikspor 83.Dakikada Mesut yine sağ çizgiden yaptığı ortada ön direkte topla buluşan Mustafa Berk Kara şık bir vuruş yaparak topu üçüncü kez ağlara gönderdi.3-0

Karşılaşmanın 86.dakikasında İznikspor yine günün ve maçın adamları Mesut ve Mustafa Berk Kara ile geldi. Mesut’un bu kez Sol kanattan ceza sahası içine yaptığı ortayı iyi takip eden Mustafa Berk Kara çizgi üzerinden meşin yuvarlağa dokunarak kendisinin 3.cü takımının 4.golünü attı.

Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde başka gol olmayınca konuk ekip İznikspor sahadan 4-0 gibi farklı bir skor ile ayrılarak zirvedeki yerini korudu.

İznikspor Cumartesi günü sahasında lig lideri Keles Gençlik spor ile liderlik mücadelesi verecek. Tüm taraftarlarımızı bu kritik maçta takıma destek için tribünlere bekliyoruz.

Leave A Reply

Your email address will not be published.