Çok İstedik Ama Olmadı : 0-0

0

Geçen hafta rakiplerini 3 golle geçen iki renktaş takım olan İznikspor ve Elmasbahçeler spor İznik ilçe stadında oynadıkları maçta golsüz berabere kaldı.

Pazar günü ilk kez kendi seyircisi önüne çıkacak olan İznikspor maçtan önce sezon açılışını yaptı. Açılışa İznik kaymakamı Bülent Bayraktar, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, CHP ilçe başkanı Asiye Çalışkan ve yönetimi, Saadet Partisi İlçe başkanı Ramazan Can, MHP ilçe başkanı Hüseyin Çetin, BATUM Dernek Başkanı Kadir Yüksek ile sporsever vatandaşlar katıldı.

Sezon açılışının ardından İznikspor başkanı Gökhan Demir İznikspor’a katkılarından dolayı Belediye Başkanı Osman Sargın’a plaket verdi. Sargın, yönetime teşekkür ederken taraftara da üçlü çektirdi.

Maç Başladığı Gibi Sona Erdi

Pazar günü saat:15.00’da İznik ilçe stadında oynanan maçta İznikspor ve Elmasbahçeler spor golsüz berabere kaldı. Geçen hafta oynanan ligin ilk maçında rakiplerini farklı mağlup eden iki takımda oyuna kontrollü başladı. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarıda iki takımda aradığı golü bulamadı.

Maçın ikinci yarısında seyirci desteğini de arkasına alan İznikspor rakibine oranla daha baskılı oynadı. Aradığı pozisyonları da yakalayan İznikspor girdiği net pozisyonları gole çeviremedi. İznikspor’un attığı bir gol ise ofsayt gerekçesi ile iptal edildi.

Maç başladığı gibi gölsüz sona ererken her iki takımda bir puana razı oldu.

 

 

 

çeşme escort

Leave A Reply

Your email address will not be published.