CHP KADIN KOLLARINDA ÖZTÜRK GÜVEN TAZELEDİ.

0

İznik Cumhuriyet Halk Partisi’de Kadın kolları başkanı Berrin Öztürk güven tazeledi.

 

CHP Kadın kollarlının seçimi geçtiğimiz hafta parti binasında gerçekleşti. Tek Liste ile gerçekleşen kongrede mevcut başkan Berrin Öztürk güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

 

Öztürk yaptığı konuşmada “2018 Yılında siz kadınlarımızın oyları ile başkanlığa seçildim bugünde tek adaylı bir kongre gerçekleştiriyoruz hepinize teşekkürlerimi sunarım. Amacımız İnsanların yatağa aç girmediği mutlu ve huzurlu olduğu, Kadın cinayetlerinin olmadığı, çocuk taciz ve tecavüzlerinin bittiği kadının iş ve siyasi hayatında ayırımcılığa uğramadığı günlere götürmek umuduyla çok çalışarak mücadele edecek ve halkımızın beklediği Hak, hukuk ve Adaletin yeniden tesis edileceği günlere partimiz ile birlikte yükseklere ermek olacaktır. Her geçen gün daha da otoriter bir tek adam yönetimi anlayışı ile ülkemiz sonu belirsiz tehlikeli maceralara sürüklenmektedir. Bizleri çok zorlu bir dönem bekliyor bu nedenle birlikte ayrımcılık yapmadan ilçemiz ve köylerde çok çalışarak CHP bayrağını dalgalandırmalıyız, partimizin iktidar olması için desteklerinizi bekliyor ve umuyorum” dedi.

 

İlçe başkanı Asiye Çalışkan Kongre sonrasında yaptığı konuşmada “Zorlu bir süreçten geçiyoruz,  Ülkemizin ve ilçemizin ekonomik durumu iyi değil olası bir seçim için bizler her zaman hazır olduğumuzu belirtiyorum. Cumhuriyet Halk Partisi her geçen gün kadroları ile daha da güç kazanıyor. Bugün parti binamıza gelerek bizlere destek veren Bursa CHP Kadın kolları başkanı Vildan Özkula ve yönetim kurulu üyelerine İznik CHP Kadın kollarımıza,  Cumhuriyet Halk Partisine gönül veren üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Berrin Öztürk’ün Yönetim Kurulu Şu isimlerden oluştu;

 

Asil Yönetim kurulu üyeleri: Necla Taşkın, Filiz Ertürk, Ayfer Arabacı, Ülkü Özen, Sevgi Özdemir, Kübra Balkan, Hamide Hander, Hatice Öz

 

Yedek Üyeler: Nezahat Ergün, Figen Ayas, Emine Ay, Ilgın Gür, Nazmiye Sargın, Keriman Ergün, Hanife Yılmaz, Melahat Bayrak

 

İl delegeleri: Berrin Öztürk, Hamide Hander, Ilgın Gür, Necla Taşkın, Ayfer Arabacı

Leave A Reply

Your email address will not be published.