BİR KAHRAMANIN SONSUZLUĞU

0

Her ülkenin tarihinde muhakkak bir kahraman vardır. Bizim tarihimizdeki en şanlı kahramanlarımızdan biri de hiç şüphesiz Mustafa Kemal Atatürk’tür. Yine onun yani Atamızın aramızdan ayrılışının üzüntüsünü yaşadığımız ve kendisini gururla andığımız bir gündeyiz.

 

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk yaşamı süresince sonuna kadar ulusu için savaşmış olan ender liderlerden bir tanesidir. Ömrü yettiğince bizlere kazandırdığı devrimlerle ülkemizi modern uygarlık seviyesine taşımıştır. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ilk olarak tam anlamıyla tanımalı ve yurdumuz ve Türk ulusu için yaptıklarını anlamalı ve anlatmalıyız.

 

Mustafa Kemal Atatürk bu ülke için çok fazla emek vererek çalıştı ve 10 Kasım 1938 yılında Dolmabahçe sarayında vefat etti. Ancak hepimiz onun birer evlatları olarak onu anlamalı, bizlere bıraktığı bu ülkenin değerini bilmeli ve onu sonsuza kadar kalplerimizde yaşatmaya devam etmeliyiz. Cumhuriyetimizi ve ülkemizi sonsuza kadar ayakta tutmak için elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız. Mustafa Kemal Atatürk, yıkılmaya yüz tutmuş ve işgalci devletler tarafından bölünmeye hazırlanan yurdumuzun tek ve büyük kurtarıcısıdır.

 

Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyetin kurulmasından itibaren tüm alanlarda ülkemiz için her zaman en iyiyi hedefleyen yüce ruhlu bir liderdir. Mustafa Kemal Atatürk tartışmasız kuvvetli bir mantığa ve kişiliğe sahip olan tek lider olduğu kuşkusuz bir gerçek.  Sert ve kaideli devlet adamlığının yanı sıra, şefkat dolu ve son derece yardımsever bir insandı. Yurdunu ve ulusunu gelecek tüm zararlardan korumayı bilen, yurdunu ve milletini en mukaddes değerleri arasında sayan yüce ruhlu bir liderdir. Yaşamı süresince hiçbir zorluktan yılmamış ve milleti için her zaman başarma güdüsüyle çalışmıştır.

 

Atamız, bizim için yılmadan emek verdiğin bu yolda, asla ama asla durmadan yürümeye devam edeceğiz. Daimi hedefimiz ilkelerini korumak ve devrimlerini sonsuza dek yaşatmak olacaktır. Sonsuza kadar tek kahramanımız olan yüce ruhlu Mustafa Kemal Atatürk’ ü başta İznik gazetesi ekibi olarak ve ülke olarak saygı ve sevgiyle anıyoruz.

 

 

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.