BETÜL VE İSMAİL MUTLULUĞA “EVET” DEDİ

0

Fen Bilimleri Öğretmeni Betül İle Mekatronik Mühendisi İsmail Mutluluğa “Evet” dedi.

Yenişehir Okyanus Kolejinde Fen Bilimleri Öğretmenliği yapan Betül Candar ile  Mekatronik Mühendisi İsmail Güleç gerçekleşen muhteşem bir düğün ile hayatlarını birleştirdi.

İznik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Biriminden emekli olan Kemal Candar’ ın ilk göz ağrısı Betül Candar ile Boyalıca Mahallesi Esnaflarından Boyalıca Tarım sahibi Halil Güleç’in biricik oğlu İsmail Güleç hayatlarını birleştirerek Mutluluğa ” EVET ” dedi.

NİKAH TÖRENİNDE KIZ BABASI EVLİLİK CÜZDANINI DAMADINA VERDİ

İznik Belediyesi Nikah Memuru Gökhan Akçalan tarafından nikah kıyıldı. Nikah Memuru Akçalan 14 yıl aynı çatı altında birlikte görev yaptığım İznik Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Sorumlusu Emekli Kemal Candar’a mikrofonu veriyorum dedi.

Kemal Candar ise Nikâh töreninde yaptığı konuşmada “ Sevgili dostlar, saygı değer misafirler, bizlerin bu mutlu gününe geldiğiniz için herkese teşekkür ederim. İlk göz ağrım kızımın mürüvvetlerini gördüğümüz için Allah’a şükürler olsun. Her anne ve babanın görmek istediği bu mutlu anı yaşamaktır. Bizlerin düğününe gelerek mutluluğumuza ortak olan tüm dostlara teşekkür ederim. Yüce Rabbim her iki cihan mutlu eylesin. Yüce Rabbimin bizlere emaneti olan kızımızı damadım İsmail beye emanet ediyorum. Diyerek Nikâh Cüzdanını damat’a verdi.”

İznik Boyalıca Mahallesi sahil boyunda yapılan düğünde yakınları, dostları ve sevenleri her iki aileyide yalnız bırakmadı. Gece boyunca gönüllerince eğlenerek destek veren çiftin sevenleri mutluluklarına ortak oldu.

Candar ve Güleç Ailesi bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dost ve sevenlerine teşekkür etti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.