BELEDİYE MECLİSİ MAYIS AYI OTURUMU GERÇEKLEŞTİ

0

İznik’te Mayıs 2019 Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta başkanlığında meclis salonunda gerçekleşti. Meclis toplantısında 8 gündem maddesi karara bağlandı.

İznik Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı Şehit Piyade Komando Çavuş Fehmi Barcın Gençlik ve Kültür Merkezi’nde bulunan meclis salonunda gerçekleşti. Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta “Mayıs ayı meclis toplantımıza hoş geldiniz. Tüm hemşerilerimin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ediyorum. Rabbim tutmuş olduğumuz oruçları ve ibadetlerimizi kabul eylesin. Alacağım kararlar ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

Meclis Nisan  ayına ait meclis toplantısında alınan kararların özetlerinin okunmasının oylanmasıyla başladı. İkinci madde olarak 5393 sayılı Belediye Kanununun 64. maddesi gereğince 2018 yılı bütçesi kesin hesabının görüşülmesi oy birliğiyle Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi.

İznik İzzet Peşte Kamp Eğitim Merkezi Tesisinin Belediyemize tahsis edilmesi için gerekli olan meclis kararı da görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandı.

Belediyenin boş kadrosunda ki derece değişikliğinin görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandı.

İznik Gölünü Koruma Birliğine ise 10 asil olarak Halil Çakır, Ramazan Sert,Müceher Egemen, Zeliha Peşte, Oğuz Çetin, Önder Bulut, Halil Arslan, Asiye Çalışkan, Ömer Alperen Özen ve İsmail Topuz. 4 yedek olarak ise Mehmet Bektaş, İlker Kara, İsmail Aydemir ve Hüseyin Kutlu oy çokluğuyla belirlendi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından kurulacak olan, Gönüllü İtfaiye Teşkilatının hizmet vermesi için, mülkiyeti Belediyemize ait, İlçenin Yörükler Mahallesi muhtarlık binasından 1 oda ile bir araçlık otopark yerinin Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına tahsis edilmesi görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandı.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün müzekkeresi ekinde sunulan plan tadilatı talebi ile ilgili dilekçelerin görüşülmek üzere oy birliğiyle İmar Komisyonuna havale edildi.

Haziran 2019 meclis toplantısının ise 10 Haziran 2019 Pazartesi günü saat 10.00 da yapılması oy birliğiyle kararlaştırıldı.

Leave A Reply

Your email address will not be published.