BAKAN URALOĞLU’NDAN İZNİK’E YENİ MÜJDELER

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu açılış ve iftar programları vesilesiyle geldiği İznik’te yeni müjdeler verdi.

0

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta’nın talepleri doğrultusunda Bakan Uraloğlu, Elbeyli Mahallesi sıcak asfaltı ile Çakırca ve Boyalıca Mahallelerinin ihtiyacı olan çevre yolu projelerinin sözünü açıkladı. Önümüzdeki dönemde de İznik’in taleplerinin yanında olduklarını dile getirdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İznik’te gerçekleştirdiği iftar programına Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Önceki Dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanı, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İl Başkanımız Davut Gürkan, ilgili bürokratlar, AK Parti ve MHP İl ve İlçe Teşkilatları ile İznikli vatandaşlar katıldı.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta ve AK Parti İznik İlçe Başkanı İnanç Şahin günün anısına Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na İznik Çinisi tablo ve tesbih hediye ettiler.

Leave A Reply

Your email address will not be published.