ASİL KUTLAMA…

0

İznik Milli Eğitim Müdürü Muhammet Asil TBMM açıldığı yıl doğan ve bugün 100 yaşına basan Ayşe Özcan’a sürpriz yaparak doğum gününü kutladı.

 

Bursa bölgesinde 1920 yılında doğan 47 kişiden biri olan Ayşe Özcan’a İznik Miili Eğitim Müdürlüğü tarafından sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Elbeyli’de ikamet eden Ayşe Özcan’ın evine şube müdürleri Filiz Baran ve Hayri Akyol ile birlikte giden Milli Eğitim Müdürü Muhammet Asil, 100 yaşına giren Ayşe nineye doğum günü pastası hediye ederek nice yaşlar diledi. 23 Nisan doğumlu olan Ayşe nine Atatürk’ün İznik’e geldiği yılı hatırladığını ozamanlar İznik’in ormanlarla kaplı olduğunu ve halkın büyük bir kısmının yoksul olduğunu söyledi. Şimdi aradıkları herşeyi bulabildiklerini söyleyerek bugünlerin kıymetini bilin” dedi.

 

Milli Eğitim Müdürü Muhammet Asil daha sonra beraberindeki şube müdürleri ile birlikte İznik’te 23 Nisan Tarihinde doğan 16 öğrenciyi tek tek evlerinde ziyaret ederek doğum günlerini kutlayarak pasta ikram etti. Müdürlerini karşılarında gören öğrenciler ile aileleri yapılan bu sürpriz kutlama karşısında çok mutlu olduklarını ifade ederek teşekkür ettiler.

Leave A Reply

Your email address will not be published.