Ali Osman Ayaş’ın Cemiyetine İzniksporlu Futbolcular damga vurdu

Cuma günü Saklıbahçe Kır Düğün salonunda İznikspor’un eski kaptanı Ali Osman Ayaş’ın kızının düğünü vardı. Kampta bulunan İzniksporlu futbolcular sürpriz yaparak hep birlikte düğüne gelerek eski kaptanları ile doyasıya oynadılar.

0

Ayşe – Ali Osman Ayaş’ın sevgili kızları Demet ile Naciye –Arif Kaş’ın oğulları Çağdaş Saklıbahçe’de gerçekleşen düğünle hayatlarını birleştirdiler.

Saklıbahçe Kır Düğün Salonunda gerçekleşen törende gelin ve damat alkışlar eşliğinde salona girdiler. Genç çift, kendileri için hazırlanan sahnede ilk danslarını ederken; daha sonra davetliler de genç çifte eşlik ettiler. Genç çiftin nikahını İznik Belediye Başkanı kağan Mehmet Usta kıydı. Usta, nikah cüzdanını gelinin babası Ali Osman Ayaş’a verdi. Ayaş’ta nikah cüzdanını kızına teslim etti.

Nikah merasiminin ardından genç çift Düğün pastasını birlikte kestiler.

Düğüne katılan davetlilerin doyasıya eğlendiği saatlerde İzzet Peşte Tesislerinde kampta bulunan İzniksporlu futbolcular hep birlikte düğüne gelerek eski kaptan Ali Osman Ayaş’a sürpriz yaptı. Futbolcular İznikspor’un eski kaptanı Ayaş ile birlikte çiftetelli oynayıp halay çektiler.

Düğün töreninde genç çifti aile dostları ve akrabaları bu mutlu günde yalnız bırakmadı.

Evlatlarının mürüvvetini gören Ayaş ve Kaş aileleri kendilerini yalnız bırakmayan aile dostlarına ve konuklara tek tek teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.