Akar Oyuncak Nürnberg Fuarında

0

Dünyanın en büyük ve prestijli oyuncak fuarlarından olan Uluslararası Nürnberg oyuncak fuarı 70. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. Türkiye’de ilklerin ve yeniliklerin firması olan  İznikli hemşerimiz Raşir Akar’ın sahibi olduğu Akar Oyuncak da buy büyük fuarda yerini aldı.

İznikli Raşit Akar kendi firması olan Akar Oyuncak bünyesindeki ürünlerini paydaşları ile buluşturdu. Fuara, sektörün öncü firmalarından olan 38 Türk firması katıldı.

Geleneksel tahta oyuncaklardan, son teknoloji elektronik oyuncaklara kadar birçok oyuncağın sergilendiği fuarda, Uzun yıllar oyuncak sektörüne hizmet veren AkarToys’un kurucusu Raşit Akar’ın sergilediği çocuk sağlığı ve kalite başta olmak üzere, keyifli farklı ve inovatif ürünleri dikkatleri üzerine toplayarak özellikle dünyada bir ilk olan akıllı tablet ve telefonda canlanıp 10 farklı dilde konuşan puzzle, figür ve oyun halıları ile ziyaretçileri etkilemeyi başardı.

Gazetemize fuar ile ilgili açıklama yapan Akar Oyuncak firması Sahibi Raşit Akar;” Nürnberg Oyuncak Fuarı bizim için önemli ve anlamı çok daha büyük olan bir fuardır. Burada sektörde sevdiğimiz ve bizim için önemli olan çok fazla insan var. Akar Oyuncak olarak paydaşlarımızla bir araya gelme fırsatı yakaladık. Yapmış olduğumuz işleri insanların beğenisine sunmak bizi ayrıca heyecanlandırıyor. Ayrıca konuklarımıza İznik tanıtım Broşürünü verip kendilerini İznik’e Davet ediyorum” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.