Ak Parti’de İlk Aday Adayı Mustafa Aydemir

0

AK Parti’de belediye başkanlığı için ilk aday adaylığı açıklaması Mustafa Aydemir’den geldi. Aydemir, ailesi ile birlikte bu akşam AK Parti İznik ilçe binasına giderek, başkan Halil İbrahim Gökbulut’a aday adaylığı başvuru dosyasını teslim etti.

İsim vermek istemiyorum arkamızda bizi destekleyen sağlam kişiler var diyerek, genel merkezin desteğini işaret eden Mustafa Aydemir, “Güzel projelerim var. Sizlerin de desteği ile kolları sıvayıp yola koyulacağız” dedi.

Refah Partisin’de siyasete başladığını söyleyen Aydemir, “Bugünde bunu AK Partide sürdürüyorum. İlçe ile tek sorunu dedikodusu olmayan teşkilatsınız. İznik çok geri kaldı. Elbette bu sizlerin suçu değil. Birlik, bütünlük için de hizmet etmeliyiz diye düşünüyorum. Her zaman da şunu diyorum, eğer rezil edeceksem Allah bana bu görevi nasip etmesin” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut’da “Ülke zor bir dönemden geçiyor. Bu süreçte aday adaylığı böylesine cesaret isteyen bir şey. Sayın Aydemir’i kutluyorum. Bizleri onurize etti. Evet Aday adaylığı süreci başladı. 1 hafta var. AK Parti’den aday adayı olacak herkes bizim için eşittir. En doğru kararı da halkımızın vereceğini düşünüyorum. Mustafa Aydemir’e de hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi. Aday Adaylığı dosyasını teslim eden Aydemir, ailesini de yanına alarak, başkan Gökbulut ve yönetim kurulu üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.