Ahmet Turan Ziraat Odası Başkan Adaylığını Açıkladı

0

İki dönemdir İznik Ziraat Odası yönetim ve Meclis üyeliği görevlerinde bulunan Ahmet Turan 9 Şubat Cumartesi günü yapılacak Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı…

Bir dönem Candarlı Muhtarı olan Ahmet Turan Sizmari Doğa Evlerinin sahibi ve işletmesini yürütüyor.

Ahmet Turan adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada “ 21 Aralık 2018 tarihinde Muhtarlık bölgesi mahallelerde 4 yıllık görev yapmak üzere Ziraat Odası Delege seçimi yapılmıştı. Öncelikle yeni dönemde görev yapacak olan bütün delegelerimizi kutluyoruz.

Yeni Dönemde, yeni yönetim anlayışıyla, sizlerle birlikte, İznik tarımının geleceğine yön vermeye talibiz. Geleneksel ve modern bakış açılarını birleştirerek, ben değil biz anlayışıyla gelecek nesillerimize daha verimli topraklar bırakmayı arzu etmekteyiz. Uzun yıllar kaybedilen zamanı, yapılacak çalışmalar ve üretilecek projelerle geri kazanmak istiyoruz. İznik tarımına değer katmak ve verimliliği arttırmak için öncü olmak istiyoruz” dedi.

Turan devam eden açıklamasında “İznik İlçesi, kırsal kimlikli bir medeniyetler başkentidir. Gayemiz İznik’ i tarihin başkenti olduğu gibi, yeniden tarımın da başkenti haline getirmektir. İznik Gölü’ nün altında yatan medeniyet gibi, toprağın altında yatan cevheri filizlendirip tarımsal üretimde kalkınmayı hızlandıracağız. Biz projelerimizle yola çıktık, hizmete hazırız. Sizlerin desteği ile göreve gelmemiz halinde göreceksiniz üretici kazanacak.

İznik kazanacak. 9 Şubat 2019 tarihinde yapılacak olan Meclis üyeliği, Meclis Başkanlığı, Yönetim Kurulu seçimlerinizin ilçemize hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.