Belediye’den Kaynarca’ya Büyük yatırım

0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın geçtiğimiz yerel seçimlerde verdiği sözleri tek tek yerine getirmeye devam ediyor. Kaynarca’da coşkulu bir şekilde 400 binliraya mal olan sebze ve meyve alım merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Bayındır Mahallesine 600 BİN TL’lik kültür evini kazandıran Osman Sargın, Kaynarca Mahallesine verdiği sözüde tuttu. Yapımı yaklaşık 6 ay süren yaş sebze ve meyve alım merkezi tamamlandı ve bugün açılışı yapıldı.

Açılışa AK Parti Bursa Milletvekilleri ve aynı zamanda adayları Emine Yavuz Gözgeç ve İsmail Aydın, İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Hersekli, Resmi Daire amirleri, çevre köy muhtarları ve Kaynarcalılar katıldı.

Törenin açılış konuşmasını Kaynarca Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Hüseyin Duyar gerçekleştirdi. Duyar, “Yıllardır hayalimizde olan projenin şimdi ise açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu bizim en büyük sevincimizdir. Bu İmkanı bize sağlayan değerli başkanımız Osman Sargın’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

BİR DE YOLLAR OLSA

Köy Muhtarı Ali Ayan ise yıllardır Kaynarca’nın ortasından geçen ve çile yolu olan İznik-Adapazarı yoluna değindi. Muhtar Ayan, “Herşey tamam ama bizim en büyük derdimiz yıllardır çok canlar verdiğimiz çile yolu olan Adapazarı yoludur. İnanıyorum ki bütün dertlerimizle ilgilenen Osman Başkan bu en büyük sorunu da çözecektir” diye konuştu.

MART AYINDA YOLDA TAMAM

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın konuşmasında çile yolunun Mart ayına kadar biteceğini müjdeledi. Sargın,”Kaynarca’da her verdiğimiz sözü tuttuk. En önemli isteğiniz yolun asfaltlama otoban çalışması devam ediyor. İnşallah Mart ayında bu işte bitecek” dedi.

Duaların ardında açılışa katılan protokol üyeleri Sebze ve Meyve Alım Merkezinin kurdelesini kesti. Açılışa katılan konuklara pilav ve ayran ikram edildi.a


Leave A Reply

Your email address will not be published.