Saniye Saniye Hırsızlık Kamerada…

0

Hırsızlık bu akşam saat:20.00 civarında İznik’te gerçekleşen Çini festivali alanında yaşandı. Festival alanında yan yana stand açan çini ustaları Emine S. ve Türkan A. standları ile ilgilendikleri sırada çantalarını yanlarındaki sandalyenin üzerine bıraktı. Sandalyenin üzerindeki çantayı farkeden iki bayan hırsızdan birinin yanındaki erkek çocuk sandalyenin üzerinde duran iki çantayı alarak sahiplerinin önünden hiçbir şey olmamış gibi geçip gitti.

Çantalarının çalındığını fark eden çini ustaları Emine S. ile Türkan A. derhal polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri stand alanında bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasını incelediğinde hırsızlık anının an ve an kameralara yansıdığı gördü. Festival alanının giriş ve çıkışları kontrol altına alınırken Polis her yerde yanlarında biri erkek diğeri kız çocuğu olan bayan hırsızları arıyor.

Emine S.’nin çalınan çantasında altın alyans, altın küpe, çeyrek altın, bir miktar Dolar ve 1000 lira nakit para ile kredi kartları olduğu öğrenilirken, diğer mağdur Türkan S.’nin ise yüklü miktardaki parasını iki saat önce bankaya yatırdığı çantasında kredi kartları ve özel eşyaları bulunduğu öğrenildi…

Leave A Reply

Your email address will not be published.