Sargın ve Hersek Bursa Kent Konseyini Ziyaret Etti

0

İznik Belediyesi ve İznik Kent Konseyi Başkanı Osman Sargın ve İznik AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Hersek, Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı Semih Pala’yı ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem Şube Müdürü Neslişah Kuşku’nun da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Pala, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

30 çalışma grubu, 4 Meclis, yüzlerce kurumsal ve bireysel üyesiyle çalışmaları sürdürdüklerini anlatan Pala, yılda bin 500 faaliyet yapabilecek güçte olduklarını söyledi. Toplumsal Denge Çizgisi kavramını ile herkese ve her kesime hitap ettiklerinin altını çizen Pala, “Kent konseyi çatısı altına gelen herkese söz hakkı veriyoruz. BKK’yi, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destek ve katkılarıyla, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin konuya yatkın olmasıyla, bizlerin de icra potansiyelimizle Türkiye’de bir numara yaptık. Büyükşehir sınırlarının genişlemesinden sonra ilçelerde bulunan kent konseyi ile işbirliklerimizi arttırdık. Önümüzdeki süreçte İznik Kent Konseyi ortaklığı ile birçok etkinlik gerçekleştireceğiz” dedi.

Ziyaretin sonunda konuklara kent konseyinin ofislerini gezdiren BKK Başkanı Semih Pala, BKK çalışmalarını anlatan set hediye etti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.