POZİTİF VAKA SAYIMIZ SADECE 1

0

Tüm dünyayı ve Ülkemizi etkisi altına alan Koranavirüs ile ilk günden bugüne İznik’te verdiğimiz mücadelenin meyvelerini alıyoruz. Geçtiğimiz hafta üç olan vaka sayısı bugün itibarı ile bire düştü. İçinde bulunduğumuz bu süreçte rehavete kapılmamalıyız. Maske kullanımı ile sosyal mesafe kuralına uyarak zorunlu haller dışında evde kalmaya özen gösterelim ve bu güzel tabloyu bozmayalım.

 

Korona virüs salgınında İznik Devlet Hastanesinde geçtiğimiz hafta pozitif vaka sayısı 3’tü. Geride bıraktığımız bir hafta içerisinde bu sayıya 1 yeni pozitif vaka eklenirken tedavisi tamamlanarak iyileşen 3 kişi hastaneden taburcu edildi. Bugün itibari ile hastanede tedavi altına alınan ve sonuçları pozitif çıkan hasta sayısının 1’e düştüğü, tedbir amaçlı ise karantinada hiç hasta bulunmadığı öğrenildi.

 

Korona virüs salgını İznik’te kontrollü bir şekilde seyrediyor. Alınan tedbirler sonrasında İlçemizde virüsün yayılımının neredeyse tamamen önüne geçildi.

 

1 kişi pozitif

 

İznik Devlet hastanesinde tedavileri devam eden korona virüs pozitif vaka sayısının 1, tedbir amaçlı karantinada ise hiç hasta bulunmadığı öğrenildi. Koranavirüs Hastaların Devlet Hastanesinde oluşturulan özel servislerde tedavi altında tutulduğu belirlenirken bu zamana kadar vakalar arasında yoğun bakım ve entübe durumda olan hasta olmadığı öğrenildi.  İznikte bugüne kadar 27 pozitif vaka görüldü, bunlardan 26 tanesinin iyileşerek taburcu edildi. Tedbir amaçlı karantina da hiç hasta bulunmazken bu zamana kadar yaklaşık 300 kişiye koranavirüs testi yapıldığı öğrenildi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.