2.5 Metre ve tam 120 kiloluk yayın balığı yakalandı

0

Çakırcalı iki balıkçı kardeş 120 kiloluk dev yayın balığı yakaladı. Balıkçı kardeşler dev yayın balığını traktörün römorkunda taşıyarak balığın yanında yatarak fotoğraf çekildi.

 

Çakırca Mahallesinde balıkçı Hakan ve Gökhan Gider kardeşler, avlanmak için İznik gölüne açıldı. İki kardeş, Çakırca açıklarından 120 kiloluk dev yayın balığını yakaladı. Daha önce İznik gölünde bu büyüklükte bir balık tutulmadığını söyleyen iki kardeş, yayın balığını traktör römorkuna koyarak taşıdı. Balıkçılar yayın balığının yanına yatarak poz vermeyide ihmal etmediler.

 

Balıkçı kardeşlerden Gökhan Gider, “Kardeşim Hakan Gider, ağda bireyler olduğunu söyledi. Kontrol ettiğimde çok büyük bir balığın ağa takıldığını gördüm. 2,5 metre büyüklüğündeki  dev balığı kayığa çekemeyince balığı kayığa bağlayarak kıyıya çıkarabildik” dedi.

 

Çakırca sahilinde ağaca asılan yayın balığını görüntülemek için vatandaşlar bir birleriyle yarıştı. Öte yandan yayın balığına talip olan restoran sahibi Hüsnü Köroğlu, balıkçı kardeşler ile el sıkışıp kilosunu 30 TL den satın aldı.

Leave A Reply

Your email address will not be published.