İznikspor Namağlup Kestel’i 5 golle geçti

İznikspor 22 maçtır mağlup olmayan Kestelspor’u 5 golle geçerek Süper Play-Off grubunda liderliğe oturdu.

0

Süper Amatör lig play off müsabakası beşinci hafta mücadelesinde Atıcılar sahasında gurup lideri ve 22 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Kestelspor ile karşılaşan temsilcimiz İznikspor güzel bir oyun  ile rakibini 5-3 mağlup ederek grup liderliğine yükseldi.

Pazar günü Atıcılar 1 sahasındaki maça temsilcimiz İznikspor hızlı başladı. 16. dakikada Mustafa Şimşek’in güzel vuruşu ile 1-0 öne geçtik. Golün ardından baskısını sürdüren İznikspor 28. dakikada Mevdudi ile farkı 2’ye çıkardı. 39. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Mevdudi sağ çaprazdan onsekiz içerisine girip sert bir vuruşla kaleciyi bir kez daha mağlup ederek ilk yarının skorunu belirledi. 3-0

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf rakip Kestel oldu. 55 dakikada bulduğu golle durumu 3-1’e getiren Kestelspor, 61. dakikada ise mucize bir golle skoru 3-2 yaptı. Orta sahasın yaklaşık onbeş metre önünden serbest vuruş kullanan Kestelspor cezasahasına yaptığı orta şiddetli rüzgarında etkisi ile yön değiştirip doksan tabir edilen yere gitti. Attıkları bu golle ümitlenen Kestel’in sevinci sadece 4 dakika sürdü. 66. dakikada bir kez daha sahneye çıkan maçın yıldızı Mevdudi arka direkte buluştuğu topu ağlara gönderip durumu 4-2 yaptı. 84. dakikada kendi getirdiği topta kaleciyi bir kez daha avlayan Mevdudi kendisinin dördüncü golünü İznikspor’un ise beşinci golünü ağlarla buluşturdu. Maçın uzatma dakikalarında ise rakip Kestel penaltı atışından bulduğu gol ile maçın skorunu tayin etti. 5-3.

Bu sahaya maç verilmesi seyircilere zulüm

Pazar günü güzel bir havada oynanan lig lideri ve ikincisinin mücadelesini çok sayıda sporsever takip etti. Yaklaşık 200 kişilik ve tek tribün bulunan sahada oynanan mücadeleye yaklaşık 1500 seyirci geldi. Tribün kurasını Kestel kazanmasına rağmen seyircileri tribüne sığmadı. İznikspor ve Kestel taraftarları maçı ayakta ve tel örgülerin dışından izlemek zorunda kaldılar. Kestel taraftarı bir nebzede olsa takımlarına destek verdiler fakat İznikspor taraftarları birlikte maç izleyemedikleri için takımlarına destek olamadılar. Nasıl bir zihniyet böyle önemli bir maçı bu stada veriyor sorgulamak lazım. Üstüne basa basa söyleyelim bu tip maçlar bu stada verilmez. En ufak bir tartışma çıksa güvenlik güçlerin burada olaylara müdahale etme şansı dahi yok.

Çarşamba günü İznik İçin Final Olabilir

10 puanla grupta lider durumda bulunan İznikspor Çarşamba günü  saat 16:00’da Yenişehir ilçe stadında Akhisarspor ile karşılaşacak. Bu maçtan alınacak galibiyet ve diğer maçların sonuçlarına göre İznikspor gruptan çıkmayı garantileyebilir. Haydi İznik bu kritik maçta takımı yalnız bırakmayalım ve destek olalım. Son maç bizim için formalite olsun.

İZNİKSPOR KADROMUZ

1- Adem Çelik, 4- Özer Özdemir, 99- Erhan Şahin, 2- Fatih Şahinoğlu, 6- Mustafa Şimşek, 25- Hasan Dağ

8- Emre Aksoy, 7- Mesut Günaydın, 61- Muhammed M.Meriç, 81- Erdinç Örük, 88- Arif Fidan, 96-

Muhammed Burak Akın, 5- Melih Cırık, 52- Muhammet Can Evsen, 75- Doğan Can Mavzer, 21- Ali Cengiz

23- Emircan Bayram, 80- Anıl Gencer, 10- Birindar Güneş, 77- Hüseyin İbiş, 17- Okan Kahraman

 

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.