19 Mayıs’ı Uludağ’ın zirvesinde kutladılar.

0

İznik Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı’nı kutlamak için Uludağ Zirve Tırmanışı etkinliği düzenlendi.

Zirve yürüyüşü, Uludağ 1. Oteller Bölgesi’nden başlayarak Uludağ küçük zirvede sonlandı. Dağcılar ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle 7 kilometrelik parkuru tamamlayarak, 19 Mayıs’ı zirvede kutladı.

 Atatürkçü Düşünce Derneği İznik şubesi gençlerinin düzenlediği “Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Uludağ Zirve Tırmanışı” Etkinliği düzenlediklerini belirten başkan Ergün Balaban “ bizlere desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Recai KARAL’a, Belediye başkanımız Sayın Kağan Mehmet USTA’ya , Esnaflar Odası Başkanı sayın Kadir Akçaalan’a, katkı koyan Ali SARI ve Osman Akçakaya’ya, sevgili kardeşim Bahadır ATIŞ’a ,kaptanımız Ali AR ile ekibine, organize eden yönetim kurulu üyelerimiz Ahmet Bülent Üçok, Kazım Sarğın’a, etkinliğimize katılan, çok isteyip de hastalık vs. nedeniyle katılamayan desteklerini hep gördüğümüz genç ve kendini genç hisseden arkadaşlarıma ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.