Darka’dan Belediye’ye Hibe Araç

0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ın girişimleri ile Darka Tatil Köyü Yönetimi tarafından belediyeye araç hibe edildi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın bir çok kurum ve kuruluşa yapmış olduğu girişimler ve ikili diyaloglar ile ilçe halkının hayatını kolaylaştıracak, belediye hizmetlerini arttıracak çalışmalara imza atıyor. Bu kapsamda alınan hibe araçlara bugün bir yenisi daha eklendi. Darka Tatil Köyü Toplu Yapı Yönetimi ile yapılan ortak çalışma ve diyaloglar ile İznik Belediyesi bir araç daha kazandı.

Belediye Hizmet Binası bahçesinde gerçekleştirilen anahtar teslim törenine İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut, Darka Tatil Köyü Toplu Yaptırma Yapı Yönetimi Başkanı Mehmet Tayfur Ekim, Yöneticiler Gülay Durmuşoğlu, Perran Yavuz, Günay Aksoy ve Serkan Karanfil katıldı.

Anahtar tesliminde konuşan Darka Tatil Köyü Toplu Yaptırma Yapı Yönetimi Başkanı Mehmet Tayfur Ekim “Yönetim olarak böyle bir aracı belediyemize temin etmekten mutluluk duyuyoruz. Sayın Başkanımıza da böyle bir fırsatı bizlere verdikleri için teşekkür ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun diyor, anahtarı Başkanımıza teslim ediyorum” dedi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın da açıklamasında “Kurumumuzun ilçemiz vatandaşlarına hizmet sunabilmesi için böyle bir araca ihtiyacı vardı. Bu ihtiyacımızı karşıladığınız için siz değerli Darka Yönetimine teşekkür ediyorum. Bir insan için en önemli olan şey sağlıktır. Bizler bu aracı ayakta hasta nakli için kullanacağız. Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine ulaşımını kolaylaştırmak için kullanacağız. İnşallah bundan sonra da karşılıklı çalışmalarımız ve diyaloglarımız ile İznik için farklı çalışmalara da imza atacağız” dedi.

İznik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan araç İzniklilerin ayakta hasta nakil hizmetlerinde kullanılacak.

Leave A Reply

Your email address will not be published.