Uslu; Hizmet için yeniden adayım”

0

İznik Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Recep Uslu 11 Mart 2018 tarihinde yapılacak kongre öncesinde yeniden adayım dedi.

Recep Uslu açıklamasında “Yönetim kurulu olarak üyelerimize ve vatandaşlarımıza imkanlarımız dâhilinde hizmet getirdiğimiz kanaatindeyiz. Yönetim Kurulumuz gerek sosyal gerekse mesleki faaliyetlerini özenle sürdürmüş bu konuda çalışmalar yaparken karşılıklı anlayış ilkesini benimsemiştir. Odamız meslek kollarını 22 adet meslek grubuna çıkarılarak odamızın hizmet alanı genişletilmiştir” Göreve geldiğimde borçlu olarak aldım araçlara plaka saçı alacak parası yoktu plakaları yakın ilçelerde bastırıyorduk şimdi ise imkanlarımız daha geniş eskisinden daha  iyiyiz

12 yıldır başkanlık görevini başarıyla yürüten ve 3 Dönemi bitiren Recep Uslu ayrıca 2015,2016,2017 yılları içerisinde yapılan faaliyetleri de basınla paylaştı.

288 kayıtlı üyesi olan İznik Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Kongresi 11 Mart 2018 günü saat 13.00 da İznik Balgöç Binasında gerçekleşecektir dedi ve bütün üyelerimiz davetlidir dedi..

Leave A Reply

Your email address will not be published.