BELEDİYE YENİ HİZMET BİNASINA TAŞINDI

0

Başkan Sargın “ 210 Gün gibi rekor bir sürede tamamlandı”

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın İznik’in gelecek 50 yılına yön veren çalışmaların Yeni Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezi’nde yapılacağını belirti. İzniklilerin her şeyin en iyisi ve en güzeline layık olduğunu belirten Sargın “İznik’te bir rekora imza attık.7 ay yani 210 gün gibi kısa bir süre içerisinde Hem Hizmet Binamız hem de Kültür Merkezimiz hemşerilerimizin hizmetine girdi” dedi.

Ocak 2017 tarihinde yapımına başlanan Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezi hakkında açıklamada bulanan Belediye Başkanı Osman Sargın “Selçuk Mahallesi Kırgızlar türbesinin yanındaki 2000 metre kare alana İznik Belediyesi Hizmet Binası, 1200 metre kare alana ise Kültür Merkezi binasını İznik’e kazandırdık. İznik’in geleceğine ışık tutacak ve ilçemizin gelecek 50 yılına yön veren çalışmaların yapılacağı bu binalarımızda bir çok önemli projelere imza atacağız. İlçemiz gençlerinin yarınlarına umutla bakmasını sağlayacak Kültür Merkezinde yapılacak tiyatro, sergi, konferans, gibi etkinlikler ile gençlerimizin ufkunu açacaktır. Kültür Merkezi ilçemizdeki birçok sosyal etkinliğe de destek sağlayacak. İznik Çinisi işlemeleriyle ilçemize yakışır bir yatırım olan Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezi belediyemiz hizmetlerinin kalitesini de artıracak. Tüm birimlerimizin tek bir alanda hizmet vereceği yeni hizmet binamızda vatandaşlarımız hangi birimle işleri varsa kolayca ve kısa bir süre içerisinde işlerini halledip ve bizlerin misafiri olup binamızdan ayrılacaklar. Hemşerilerimiz her yatırımın en iyisine layıktır. Bu yatırımımızın ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, yapımında emeği geçen işçisinden, mühendisine kadar her bir çalışanımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Dış cephesi İznik Çinileriyle kaplanan İznik Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Kültür Merkezi gerek ferah alanları ve gerek görselliğiyle göz kamaştırıyor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.