Zehir Tacirleri Kıskıvrak Yakalandı

0

Pamukova’dan motosikletleriyle uyuşturucu madde satmak için İznik’e gelen 2 kişi, polis ekiplerinin başarılı operasyonu ile kıskıvrak yakalandı.

İznik’e , Sakarya Pamukova’dan motosikletleriyle uyuşturucu madde satmak amacıyla gelen 2 kişi, Devlet Su İşleri yanındaki zeytinlikte yakalandı. Şüphelilerin yapılan üst aramasında pakatlenmiş olarak bonzai ele geçirildi.

İznik İlçe Emniyet Müdürlüğüne yapılan ihbarda 2 kişinin İznik’e uyuşturucu madde satmaya geleceği bilgisi ulaştı. Yola pusu atan ekipler Pamukova’dan plakasız motosikleti ile gelen 2 kişiyi Devlet Su İşleri Tesisleri’nin yakınındaki zeytin bahçesinde düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakaladı. Operasyonda M.G. ( 21) ve Ş.B.’yi (25) üzerlerinde bonzai ile yakaladı. Yere yatırılarak, elleri arkadan kelepçelenen 2 kişi, gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü. Şüphelilerin kullandığı plakasız motosikletlerden biri şüphelilerle birlikte diğeri de zeytinlik girişinde ele geçirildi. Polis ekipleri operasyonun genişleterek devam edeceğini belirtti. Gözaltına alınan şahıslar emniyetteki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilecek.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.