Yeniden Refah Partisine MV. A. Adaylığı için iki başvuru

0

Muhtar Mehmet Kule Yeniden Refah Partisinden Milletvekili A. Adayı

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28.dönem Milletvekilliği seçimleri için Aydınlar Köyü Muhtarı Mehmet Kule aday adaylığını açıkladı. Kule, başvuru belgelerini ilçe başkanı Oktay Yeşiller’e teslim etti.

Başkan Yeşiller “Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Fatih Erbakan bügün yaptığı açıklamada 14 Mayıs milletvekili seçimlerine herhangi bir ittifaka dahil olmadan müstakil olarak girme kararı aldıklarını belirterek Cumhurbaşkanlığı seçiminde de partisinin cumhurbaşkanı adayı olacağını söyleyerek Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) adaylık başvurusunu yaptı. Bizde ilçe teşkilatımız olarak bugün itibari ile seçim startımızı verdik. Bismillah diyerek çıktığımız bu yolda Milletvekili Aday adaylığı için ilk başvuruyu da Aydınlar mahallesi Muhtarımız Mehmet Kule yaptı.

Mehmet Kule “ iki dönemdir Aydınlar Mahalle Muhtarlığı görevini yapıyorum 90’lı yıllarda başladığım siyasi hayatımda Refah Partisi Gençlik Kolları, Mahalle Başkanlığı, yönetim kurulu üyeliği daha sonra Anadolu Gençlik derneklerinde ve Saadet Partisi eğitim işleri Başkan Yardımcığı görevlerinde bulundum. Milli görüşün ilk kırk yılının lideri Muhterem hocam Prof. Dr. Necmettin Erbakan ile görev yaptım. Şimdi ise milli görüşün ikinci kırk yılında Yeniden Refah partisi genel başkanım Dr. Fatih Erbakan ile yeni bir yola daha çıktık. Bu vesile ile Yeniden Refah partisi Miletvekili aday adaylığı başvurumu yapmış bulunuyorum. Allah hayırlısını nasip etsin. İznik ve Bursamıza dair fikriniz varsa vizyonunuzda vardır” dedi.

 

Serdal Dikçal Yeniden Refah Partisinden Aday Adaylığını Açıkladı.

Yeniden Refah Partisi İznik İlçe Başkanlığı’na ikinci başvuruyu Serdal Dikçal yaptı.

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28.dönem Milletvekilliği seçimleri için Dikçal Geri Dönüşüm Firması sahibi Serdal Dikçal aday adaylığını açıkladı. Dikçal, başvuru belgelerini ilçe başkanı Oktay Yeşiller’e teslim etti.

Aslen Sivaslı olan iş insanı Serdal Dikçal 1999 yılından beri İznik’te esnaflık yapıyor.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.