MİLLET MALI DENİZ,YEMEYEN….

0

Türkiye o kadar zengin bir ülke ki….Ye..Ye bitmez !

Memleket bunca sorunla kan ağlarken, sen kalk, torun-tombalak, Kalın-ince, hiç tanımadığın, memlekete en küçük bir iyiliği olmamış birinin cenazesine git. Tabi, bir yazarın dediği gibi; “Çaylar şirketten”.

Oğlu evleneceği zaman da Nijerya’ya özel uçakla davetiye götürülmüştü. “Ye memet ye”. Sanki amcanın oğlu, Suudi Arabistan kralı öldü diye üç gün bayrakları yarıya indirdik. Bizim Mehmetcikler o kadar değerli değil miydi? Vezneciler katliamından sonra yurdumuzdaki, Almanya ve Hollanda büyükelçilikleri bayraklarını yarıya indirdiler. Bizde “Fıtratlarında ölmek var, Askerlik, Polislik yan gelip yatma yeri değildir! “Merasime gerek yok…dendi !

Son bir yılda; 549 asker ve polis, 79 çocuk, 69 kadın, toplam 453 sivil kayıp vermişiz. Halbuki, 1974 yılında Kuzey Kıbrıs’ı 55’i kendi hatamızdan 497 şehitle aldık.

Daha fazlaya girmeyelim.

Kalın sağlıcakla Osman ŞAPCI

OLTAYA TAKILANLAR

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde Özel idare binası depreme dayanıklı olmadığı için yıkılıp yeniden yapılacakmış. Ancak yıkım zamanında görülmüş ki, binanın ön cephesinde, bin’e yakın yavrunun bulunduğu 600 kırlangıç yuvası var. Yavrular uçuncaya kadar yıkım geciktirilmiş. Helâl olsun o kararı alan insanlara! O.Ş.

Leave A Reply

Your email address will not be published.