X – MEN’İN EFSANESİ WOLWERİNE GERİ DÖNÜYOR

0

 

Uzun zamandır merakla beklenen Deadpool 3 filmi, Wolwerine hayranlarını şaşırtan bir gelişmeyle geliyor. Avusturalyalı ünlü aktör Hugh Jackman, 2017 yılında Logan filmiyle veda ettiği Wolwerine karakterini tekrar canlandırmak için kamera karşısına geçiyor. Haberi Ryan Reynolds, Deadpool 3’ün vizyona gireceği tarihi açıkladığı videoda verdi.

Wolwerine bir kez daha sevenlerinin karşısına çıkacak. Marvel evreninin en çok sevilen karakterlerinden biri olan Wolwerine, beyaz perdeye geri dönüyor. Hugh Jackman, 2017 yılında Logan filmiyle veda ettiği Wolwerine karakterini tekrar canlandıracak. Ryan Reynolds’ın severek hayat verdiği sıradışı kahraman Deadpool’un 3. Filminde Jackman, Wolwerine karakterine yeniden hayat verecek.

Bu haber sosyal medyada ilginç bir haber ile sevenlerine duyuruldu. Ryan Reynolds’ın sosyal medyadan paylaştığı ve Deadpool 3’ün vizyon tarihini açıkladığı videoda, ünlü aktör Hugh Jackman’ın Wolwerine karakteriyle birlikte sinema Dünyasına geri döneceğini duyurdu.

Ünlü aktör Hugh Jackman’ın da kendi hesabından paylaştığı videonun son sahnelerinde Jackman da görülüyor ve haberi onaylayan ifadelerde bulunuyor. Marvel hayranlarını heyecanlandıran bu video, kısa süre içerisinde yüz binlerce beğeniye ve yoruma ulaşmış durumda. Deadpool 3 tahminen, 6 eylül 2024’tw vizyona girebilir. Filmde Ryan Reynolds’a Wolwerine karakteriyle sevgili Hugh Jackman eşlik edecek. Avusturalyalı ünlü aktör Hugh Jackman, ilkini 2000 yılında X-Men filminde canlandırdığı Wolwerine karakterini, 2017 yılında yayınlanan Logan filmi ile Wolwerine veda etmişti. Uzun yıllar boyunca Marvel’ın karakterlerinden birisi olan Wolwerine, Hugh Jackman ile adeta özdeştiği söylenebilir.

Uzun zamandır Wolwerine hayranı olarak beklediğim haberlerden bir tanesi diyebiliriz. Biliyorsunuz ki Wolwerine, 2017 yapımlı Logan adlı filmde bizlere veda etmişti. Hayranları olarak tekrar Wolwerine karakterine can vermesini beklerken,  Deadpool 3’te geri dönüyor olması gerçekten mucizevi bir durum. Geçtiğmiz aylarda Deadpool 3’ün çekimlerine başlandı ama belli olmayan bir durum sebebiyle çekimlere ara verildi. Wolwerine hayranı olarak 2024’ün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum diyebilirim. Bir sonraki köşe yazıma kadar esen kalın sevgili okuyucularım.

Leave A Reply

Your email address will not be published.